Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care prevede construirea Autostrazii Nordului a fost promulgata de Iohannis. Cand incep lucrarile

Adevărul Adevărul,
Legea care prevede construirea Autostrazii Nordului a fost promulgata de Iohannis. Cand incep lucrarile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat legea privind construirea Autostrazii Nordului, lucrarile urmand sa inceapa de la data de 1 ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a promulgat Legea care aproba realizarea Autostrazii Nordului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care aproba obiectivul de investitii Autostrada Nordului Vama Oar - Satu Mare - Baia Mare - Dej - Bistrita - Vatra Dornei - Suceava. Obiectivul de.

Focar de COVID-19 la Tribunalul Olt Dupa solicitari repetate ale magistratilor si dupa sute de cazuri de COVID in instante, Predoiu a initiat un proiect de lege care prevede sedinte de judecata si audieri online

Tribunalul Olt a anuntat miercuri ca sapte angajati - trei judecatori, trei grefieri si un specialist IT - au fost diagnosticati cu COVID-19, iar cauzele aflate pe rolul completelor in care sunt titulari cei trei judecatori vor fi amanate. Sute de magistrati s-au infectat cu coronavirus, iar un judecator de 47 de ani de la Tribunalul Bucuresti a murit, asociatiile de magistrati cerand in mai multe randuri restrangerea activitatii de judecata. Pe acest fond, Guvernul discuta miercuri un proiect de lege propus de ministrul Justitiei, care prevede posibilitatea ca sedintele de judecata din cauze civile sa fie transmise online pe portalul instantelor, iar partile din procese sa fie audiate prin videoconferinta.

Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul lui Predoiu care prevede folosirea interceptarilor ca mijloace de proba

Camera Deputatilor a adoptat tacit propunerea legislativa care il are printre initiatori si pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu si care prevede ca inregistrarile rezultate din activitatile specifice serviciilor de informatii pot fi mijloace de proba in procesul penal, cu conditia ca prin lege sa fie reglementata o procedura clara si adecvata, care sa permita verificarea efectiva a legalitatii lor, atat a mijlocului de proba, cat si a procedeului probatoriu prin care au fost obtinute. Propunerea legislativa urmeaza sa fie dezbatuta la Senat, care este Camera decizionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )