Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat Legea care aproba realizarea Autostrazii Nordului

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat Legea care aproba realizarea Autostrazii Nordului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care aproba obiectivul de investitii Autostrada Nordului Vama Oar - Satu Mare - Baia Mare - Dej - Bistrita - Vatra Dornei - Suceava. Obiectivul de. continuă pe B1

CCR a amanat pentru 9 decembrie pronuntarea pe sesizarea lui Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Inquam Photos George CalinCurtea Constitutionala a decis miercuri sa amane pronuntarea pentru 9 decembrie asupra sesizarii formulate de presedintele Klaus Iohannis privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli. Pentru aceeasi data a fost amanata si discutarea obiectiei PNL legata de modificarea Legii privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive.

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privinddeclararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare. Legea privinddeclararea.

Klaus Iohannis, despre spitalele care functioneaza fara autorizatie de securtiate de la incendiu: Se pot lua masuri, unele de urgenta, altele pe termen mediu (VIDEO)

In contextul tragediei de la Piatra-Neamt, autoritatile au efectuat mai multe controale in spitalele din Romania, iar mai multe unitati medicale functioneaza fara aviz de securitate la incendiu.

Iohannis a promulgat legea prin care veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala intra in categoria celor neimpozitabile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi, actul normativ pentru completarea art. 1 alin. 2) al Legii nr. 4912003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului si pentru modificarea si completarea Legii nr. 2272015 privind Codul fiscal, transmite Administratia Prezidentiala. Noula modificare introduce in categoria veniturilor neimpozabile, a veniturilor obtinute prin prelucrarea, procesarea si valorificarea produselor agricole vegetale in stare naturala, potrivit News.

Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, informeaza Adminsitratia Prezidentiala, transmite News. ro.

Klaus Iohannis a promulgat doua legi importante privind drepturile pacientilor, respectiv neimpozitarea anumitor venituri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, actul normativ pentru completarea Legii nr. 4912003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului si pentru modificarea si completarea Legii nr.

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Legea care prevede construirea Autostrazii Nordului a fost promulgata de Iohannis. Cand incep lucrarile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat legea privind construirea Autostrazii Nordului, lucrarile urmand sa inceapa de la data de 1 ianuarie 2021.

Noua pensie aparuta in Romania. Cine va beneficia de legea semnata de Klaus Iohannis

In Romania a aparut de curand un nou tip de pensie, dar care nu este suficient de cunoscuta printre angajati, iar mai ales printre angajatori. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus pentru Capital. ro, a anuntat ca va stimula acest tip de economisire pentru pensie, incepand cu anul 2021, iar asta inseamna ca tot mai multi .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )