Libnet.ro
UNICEF

21:30

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Playtech Playtech,
Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la . continuă pe Playtech

Neintelegeri intre presedintele Iohannis si Ludovic Orban, pe asumarea legii bugetului

Apar primele neintelegeri intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban. Presedintele a spus ca Executivul ar putea sa isi asume raspunderea pe legea bugetului, in timp ce Ludovic Orban nu.

Legea pe care pensionarii o asteapta cu sufletul la gura. Ce a anuntat Ludovic Orban

Premierul Romaniei a facut un nou anunt cu privire la legea care ar urma sa rezolve inechitati in legislatia cu privire la domeniul pensiilor. Ludovic Orban a declarat ca pregateste o lege in acest sens si a precizat ca ministrul Muncii construieste o echipa care sa evalueze toate lucrurile anormale care exista in legislatie. Ludovic .

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca Legea bugetului sa fie adoptata in Parlament pana in sarbatorile de iarna (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca isi doreste ca Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale sa fie adoptate pana la finalul acestui an. Prim-ministrul a mai spus ca Guver.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

Ludovic Orban: Nu am discutat asumarea raspunderii pe Legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca nu a discutat despre asumarea raspunderii in Parlament pe Legea bugetului, reafirmand ca obiectivul PNL este sa reuseasca adoptarea bugetului pana la finalul anului.

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

Ludovic Orban, ironizat dupa ce si-a publicat declaratia de avere. Razboiul declaratiilor intre PNL si PSD

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, dupa ce premierul Romaniei si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca acesta a obtinut in 2018 venituri de aproximativ 3. 000 de lei pe luna. in apararea lui Orban a sarit un deputat PNL, care a spus ca premierul a reusit sa traiasca doar cu 3.

Cum aratau Ludovic Orban si sotia acestuia in ziua nuntii. Poze rare cu Premierul in cosumul de ginere. Galerie FOTO

Ludovic Orban este casatorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil. Cea care i-a daruit un mostenitor i-a oferit o casnicie fericita si linistita, iar cu toate ca acesta a decis sa fie parte din politica zilelor noastre, sotia lui a ales sa duca o viata discreta. Din acest motiv, este foarte rar vazuta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )