Libnet.ro
UNICEF

22:00

Legea castrarii chimice pentru pedofili, din nou in Parlament

Antena3 Antena3,
Legea castrarii chimice pentru pedofili, din nou in Parlament

Dupa ce a stat trei ani intr-un sertar, proiectul de lege privind castrarea chimica a violatorilor si pedofililor a fost scos din nou la lumina si redepus in Parlament. Daca va fi votat, pedofilii. continuă pe Antena3

Deputatul AKM: Cer introducerea legii castrarii chimice a pedofililor

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat, marti seara, ca va redepune in Parlament initiativa legislativa care prevedea castrarea chimica a pedofililor. Social-democratul a mai avut un proiect de lege asemanator, dar a fost respins in 2015 de Parlament.

Seeful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers vineri din nou la Guvern

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers din nou la Guvern, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa, iar premierul a refuzat, cerandu-i acestuia ca in cel mult o saptamana sa prezinte un raport, informeaza news. ro.

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, din nou la Guvern

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a mers din nou la Guvern, astazi, pentru a doua oara in aceasta saptamana, dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea sa, iar premierul a refuzat, cerandu-i acestuia ca in cel mult o saptamana sa prezinte un raport, potrivit News. ro.

Buzatu (PSD Vaslui): A aparut o ruptura. Daca nici Liviu Dragnea, nici Mihai Tudose nu vor aborda in mod constructiv acceasta chestiune, probabil se va ajunge din nou la demiterea primului-ministru

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru Mediafax, referitor la situatia din PSD, ca a aparut o ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pe care acestia, in loc sa o acopere, o adancesc. In opinia lui Buzatu, daca nu vor aborda aceasta chestiune in mod constructiv, se va ajunge din nou la demiterea premierului.

Buzatu (PSD Vaslui): A aparut o ruptura. Daca nici Liviu Dragnea, nici Mihai Tudose nu vor aborda in mod constructiv aceasta chestiune, probabil se va ajunge din nou la demiterea primului-ministru

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat pentru Mediafax, referitor la situatia din PSD, ca a aparut o ruptura intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pe care acestia, in loc sa o acopere, o adancesc. In opinia lui Buzatu, daca nu vor aborda aceasta chestiune in mod constructiv, se va ajunge din nou la demiterea premierului.

Se va ajunge din nou la DEMITEREA PREMIERULUI. S-A TERMINAT! Un lider PSD a facut ANUNTUL care CUTREMURA scena politica!

Se vorbeste din nou de demiterea premierului. Un lider PSD a declarat, joi, ca daca nici presedintele partidului, Liviu Dragnea, si nici premierul Mihai Tudose nu vor avea o abordare constructiva, Guvernul va fi zg.

Dupa 60 de operatii, papusa umana Ken, a ajuns din nou la doctor

Rodrigo Alvez, papusa umana Ken, a ajuns din nou la doctor, dupa 60 de operatii facute, acesta indepartandu-si patru coaste. Astfel, barbatul a devenit primul pacient de gen masculin care recurge.

Romanita Iovan, din nou in doliu: Nu exista nici o modalitate de a te impaca cu moartea

Romanita Iovan este din nou in doliu. Dupa disparitia fostului sot, creatoarea de moda sufera din nou, de data aceasta dupa moartea socrului sau, Vasile Gogan. Moartea ne surprinde mereu, luand.

Deficitul comercial s-a adancit din nou

Deficitul nostru comercial s-a adancit din nou, in primele 11 luni ale anului trecut ajungand la 11,34 miliarde euro, cu circa 2,57 miliarde euro mai mult decat in perioada similara a lui 2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

BCE a redus din nou fondurile de urgenta destinate bancilor elene

Banca Centrala Europeana BCE) a micsorat plafonul finantarii de urgenta destinata bancilor grecesti ELA), ca urmare a imbunatatirii situatiei lichiditatilor din tara, anunta ekathimerini. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )