Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea darii in plata nu functioneaza din cauza arogantei bancherilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea darii in plata nu functioneaza din cauza arogantei bancherilor

Legea darii in plata se aplica greu din cauza bancilor, care nu inteleg ca nici macar lor nu le serveste atitudinea aroganta pe care o afiseaza, a declarat, ieri, senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir, presedintele Comisiei economice. continuă pe Ziarul Bursa

Legea darii in plata nu functioneaza din cauza arogantei bancherilor

ACTUALIZARE 14:59 Secretarul general al PNL se dezice de Zamfir: Plafonarea dobanzilor la creditele bancare - o initiativa populista, care nu reprezinta partidul Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, afirma ca initiativa legislativa a senatorului Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la creditele bancare este populista si contrara economiei de piata libera, sustinand ca ea nu reprezinta partidul. ----------- Legea darii in plata se aplica greu din cauza bancilor, care nu inteleg ca nici macar lor nu le serveste atitudinea aroganta pe care o afiseaza, a declarat, ieri, senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir, presedintele Comisiei economice.

Sistemul IT al achizitiilor publice a devenit indisponibil joi, din cauza unor probleme tehnice/Toate procedurile de licitatie au fost prelungite cu o zi pentru a nu crea probleme ofertantilor

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) a devenit indisponibil joi, avand afisat un mesaj in care utilizatorii sunt informati ca toate procedurile online care aveau termen de inchidere in cursul acestei zile se vor amana cu o zi. Contactat de HotNews. ro, Liviu Stoica, presedintele AADR, agentia care gestioneaza acest sistem IT al statului, a declarat ca sistemul a devenit indisponibil in urma cu o ora din cauza unor probleme tehnice, dar ca sistemul isi va reveni in circa 2 ore. A avut loc o incarcare masiva pe baza de date, probabil din cauza ca in luna decembrie exista un volum foarte mare de achizitii directe. A trebuit sa oprim sistemul ca sa putem sa facem toata procedura de curatare a bazelor de date temporare. Ca nu cumva sa avem vreun ofertant care sa nu poata depune pretul din considerente tehnice, am preferat sa facem prelungirea cu o zi a tuturor procedurilor de licitatie care se terminau astazi. , a precizat acesta.

Care sunt cel mai des intalnite produse contrafacute si cat pierd afacerile din cauza acestora

Vanzarile de haine, incaltaminte si accesorii contrafacute in Uniunea Europeana sunt de aproape 10% din totalul vanzarilor din acest sector in UE, arata un studiu realizat de agentia europeana pentru proprietatea intelectuala. Astfel afacerile legitime din intreaga Europa pierd 43,3 miliarde de euro din vanzari din cauza produselor contrafacute si 518. 000 de joburi, noteaza Asociatia ACTIV. Ce loc ocupa Romania in topul pierderilor inregistrate din cauza produselor contrafacute.

Sistemul IT al achizitiilor publice a devenit temporar indisponibil joi, din cauza unor probleme tehnice/Toate procedurile de licitatie au fost prelungite cu o zi pentru a nu crea probleme ofertantilor

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) a devenit indisponibil joi, avand afisat un mesaj in care utilizatorii sunt informati ca toate procedurile online care aveau termen de inchidere in cursul acestei zile se vor amana cu o zi. Contactat de HotNews. ro, Liviu Stoica, presedintele AADR, agentia care gestioneaza acest sistem IT al statului, a declarat ca sistemul a devenit indisponibil in urma cu o ora din cauza unor probleme tehnice, dar ca sistemul isi va reveni in circa 2 ore. Ca nu cumva sa avem vreun ofertant care sa nu poata depune pretul din considerente tehnice, am preferat sa facem prelungirea cu o zi a tuturor procedurilor de licitatie care se terminau astazi. , a precizat acesta.

Veniturile comerciantilor de Craciun - in pericol din cauza atacurilor DDoS si a vulnerabilitatilor POS

Peste 77% dintre companii au avut de suferit din cauza unui atac cibernetic in ultimele 12 luni, conform raportului Kaspersky Lab IT Security Economics.

Tudose spune ca nu il remaniaza pe Bodog din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei

Premierul Mihai Tudose le-a spus, miercuri, jurnalistilor, la Parlament, ca nu il remaniaza pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei, relateaza News. ro.

Medic pediatru in lacrimi, dupa ce un adolescent a incercat sa se sinucida din cauza lipsei tratamentului

Medicul pediatru imunolog Alexis Cochino spune cu lacrimi in ochi ca vietile copiilor blonavi sunt puse in pericol in acest moment din cauza lipsei imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din.

Casa le-a luat foc in timp ce dormeau, din cauza instalatiilor de Craciun. Cum a fost posibil

Un cuplu din Tennessee si-a decorat intreaga casa cu instalatii de Craciun pentru a crea o atmosfera cat mai primitoare, caci locuinta le-a luat foc. ii multumim lui Dumnezeu ca.

O eleva i-a cerut primarului o motivare fiindca a intarziat la scoala din cauza aglomeratiei. Ce i-a raspuns edilul-sef

O eleva care invata la Liceul Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca, dar care locuieste in Floresti a intarziat miercuri dimineata mai bine de o ora la scoala. Tanara i-a sc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )