Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care sunt cel mai des intalnite produse contrafacute si cat pierd afacerile din cauza acestora

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cel mai des intalnite produse contrafacute si cat pierd afacerile din cauza acestora

Vanzarile de haine, incaltaminte si accesorii contrafacute in Uniunea Europeana sunt de aproape 10% din totalul vanzarilor din acest sector in UE, arata un studiu realizat de agentia europeana pentru proprietatea intelectuala. Astfel afacerile legitime din intreaga Europa pierd 43,3 miliarde de euro din vanzari din cauza produselor contrafacute si 518. 000 de joburi, noteaza Asociatia ACTIV. Ce loc ocupa Romania in topul pierderilor inregistrate din cauza produselor contrafacute. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Mos Nicolae se apropie. Care este cel mai cumparat cadou pentru aceasta sarbatoare

Cele mai alese cadouri de Mos Nicolae in acest an raman dulciurile, dar copiii se pot astepta si la jucarii in aceasta seara. Ca tendinta, lista de cadouri a Mosului seamana cu cea de.

Un insotitor de zbor dezvaluie marile secrete. Acesta e cel mai bun loc din avion. Ai mult spatiu la picioare, o vedere spectaculoasa si esti primul servit

Un insotitor de zbor a dezvaluit mai multe secrete ale meseriei. Locurile cele mai din fata de la clasa intai au parte de cel mai amabil echipaj si de cele mai curate servicii. Locul 1A e.

Dosarul in care sunt judecati pompierii Antonina Radu si George Matei, reunit cu dosarul Colectiv si cel al fostului primar Cristian Piedone

Tribunalul Militar Bucuresti a decis miercuri ca dosarul in care sunt judecati pompierii Antonina Radu si George Petrica Matei sa fie trimis la Tribunalul Bucuresti, pentru a fi reunit cu dosarul Colectiv in care sunt inculpati patronii clubului si fostul primar Cristian Popescu-Piedone, relateaza Agerpres.

Un sondaj Avangarde o arata pe Ecaterina Andronescu drept cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice. Surse HotNews spun ca ea l-ar putea inlocui, sub interimat, pe Dragnea la sefia PSD

Antena 3 a prezentat joi un sondaj Avangarde din care reise ca senatorul PSD Ecaterina Andronescu este cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice. Potrivit unor informatii HotNews, Ecaterina Andronescu este luata in calcul in partid ca o posibila solutie de conducere interimara a PSD, dupa epoca Dragnea. Alte informatii din PSD arata ca este posibila insa si o solutie colectiva de conducere a partidului dupa plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea sa.

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

Un sondaj o arata pe Ecaterina Andronescu drept cel mai bun comunicator. Surse: Ea l-ar putea inlocui, sub interimat, pe Dragnea la sefia PSD

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este cel mai bun comunicator dintre personalitatile politice, arata un sondaj Avangarde prezentat, joi seara, de Antena 3. Surse citate de HotNews sustin ca PSD o ia pe.

Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Platforma Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, cu venituri estimate la 3,47 miliarde de dolari in 2016, a interzis Bitcoin ca valuta ce putea sa fie folosita de utilizatori pentru realizarea tranzactiilor. Decizia a fost luata din.

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

China va detrona SUA din pozitia de cel mai mare importator mondial

De la minereu de fier si pana la lapte praf, China cumpara tot ce se poate imagina, astfel ca in urmatorii cinci ani cel mai mare exportator mondial va deveni cel mai mare importator mondial, sustin economistii de la banca chineza CICC, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )