Libnet.ro
UNICEF

06:45

Legea gratierii, in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea gratierii, in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final

Proiectul de lege al gratierii, finalizat joi de Comisia juridica, urmeaza sa intre astazi in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final, dupa ce, tot astazi, senatorii juristi vor adopta raportul de admitere al actului normativ. continuă pe Ziarul Bursa

Legea gratierii ajunge luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final

Proiectul de lege al gratierii, finalizat joi de Comisia juridica, urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final, dupa ce, tot luni, senatorii juristi vor adopta raportul de admitere al actului normativ.

Legea gratierii urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot

Proiectul de lege al gratierii, finalizat joi de Comisia juridica, urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final, dupa ce, tot luni, senatorii juristi vor adopta raportul de admitere al actului normativ.

Legea gratierii merge la vot in Senat. Serban Nicolae: De doua ori am propus gratierea coruptilor si de doua ori au iesit abia o mie de oameni in strada

Proiectul de lege al gratierii, finalizat joi de Comisia juridica si care a scos din nou oamenii in strada, urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final, dupa ce, tot luni, senatorii juristi vor adopta raportul de admitere al actului normativ.

VIDEO FOTO Nou protest fata de legea gratierii in Capitala: Circa 700 de oameni au manifestat de la Piata Victoriei la Parlament. Jandarmii nu le-au permis sa marsaluiasca pe carosabil

Aproximativ 700 de persoane au participat duminica, in Capitala, pe o vreme ploioasa, la un nou protest fata de proiectul Legii gratierii, ce urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final. Manifestantii s-au adunat in Piata Victoriei, de unde au pornit apoi intr-un mars spre Parlament. Jandarmii nu le-a permis acestora sa se deplaseze pe carosabil si au facut cordon strans pentru a tine coloana de manifestanti pe trotuar. Dintre mesajele scandate de protestatari: Romania cere: fara gratiere!, Nu vrem sa fim o natie de hoti!, PSD, ciuma rosie, DNA sa vina sa va ia, Nu scapati, Parlament penal, mars la tribunal, Cuib de hoti si de mafioti.

Protest la Guvern fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa fie votat luni in Senat, anuntat pentru duminica

Un protest fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final este anuntat pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, de unde protestatarii ar urma sa plece in mars spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

Un nou protest la Guvern fata de proiectul Legii gratierii, anuntat pentru astazi

Un protest fata de proiectul Legii gratierii care urmeaza sa intre luni in plenul Senatului pentru dezbatere si vot final este anuntat pe Facebook, pentru astazi, in Piata Victoriei din Capitala, de unde protestatarii intentioneaza sa plece in mars spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

Protest al deputatilor USR in plenul Senatului: Respingeti legea gratierii!

Cativa deputati USR, intre care si presedintele partidului Nicusor Dan, s-au aflat cateva minute in plenul Senatului, la inceputul sedintei, unde au protestat cu coli albe pe care scria Respingeti legea gratierii!.

Deputatii USR, protest in plenul Senatului: Respingeti legea gratierii

Presedintele partidului USR, Nicusor Dan, alaturi de alti colegi de ai sai au protestat, astazi, timp de cateva minute la sedinta din plenul Senatului. Deputatii aveau in maini coli albe pe.

UPDATE Alina Gorghiu sustine ca Legea gratierii in forma Guvernului rezolva speta punctuala a lui Dragnea, desi proiectul guvernului excepteaza de la gratiere faptele pentru care a fost condamnat liderul PSD

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat luni in plenul Senatului ca motivul pentru care Liviu Dragnea a solicitat retrimiterea la comisie a proiectului Legii gratierii si adoptarea lui in forma transmisa de Guvern este ca in respectiva forma legea prevede gratierea celor condamnati pentru infractiuni electorale, dar si a celor condamnati cu suspendare, asa cum este cazul liderului PSD, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Pe de alta parte, Dragnea a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii prevazute de art. 13 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, iar in forma guvernului toate infractiunile prevazute in aceasta lege sunt exceptate de la gratiere. De semnalat de asemenea ca si infractiunea de marturie mincinoasa, pentru care a fost trimis in judecata de catre DNA Calin Popescu-Tariceanu, este gratiata in forma guvernului, insa fusese exceptata de la gratiere in forma care iesise din comisia juridica.

Alina Gorghiu: Legea gratierii in forma Guvernului rezolva speta punctuala a lui Dragnea/ Proiectul initial gratiaza si infractiunea de marturie mincinoasa, pentru care este judecat Tariceanu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat luni in plenul Senatului ca motivul pentru care Liviu Dragnea a solicitat retrimiterea la comisie a proiectului Legii gratierii si adoptarea lui in forma transmisa de Guvern este ca in respectiva forma legea prevede gratierea celor condamnati pentru infractiuni electorale, dar si a celor condamnati cu suspendare, asa cum este cazul liderului PSD, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. De semnalat de asemenea ca si infractiunea de marturie mincinoasa, pentru care a fost trimis in judecata de catre DNA Calin Popescu-Tariceanu, este gratiata in forma guvernului, insa fusese exceptata de la gratiere in forma care iesise din comisia juridica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )