Libnet.ro
UNICEF

20:45

Legea e optionala la Spitalul CFR din Sibiu

România Liberă România Liberă,
Legea e optionala la Spitalul CFR din Sibiu

Dupa dezvaluirile de ieri, referitoare la ilegalitatile care se fac in domeniul eliberarii avizelor medicale pentru soferii profesionisti, am obtinut si prima reactie de la unul din cabinetele testate de reporterii RL. Culmea, conducerea unitatii considera ca nu a fost comisa nici o ilegalitate cand medicii din subordine au acceptat emiterea unui aviz medical care nu continea toate documentele impuse de lege. continuă pe România Liberă

Primele declaratii ale lui Traian Basescu, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea

Traian Basescu are o prima reactie dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea, informeaza psnews. ro. Contactat de Libertatea, fostul presedinte a raspuns, prin intermediul unui e-mail, ca deocamdata nu dore.

Elena Udrea, la sectia de politie: Am cerut o intalnire cu cei de la SRI. Ma astept la orice dupa dezvaluirile pe care le-am facut

La iesirea din Sectia 2 de Politie, la care trebuie sa mearga in fiecare marti si vineri, asa cum s-a stabilit in urma controlului judiciar impus de procurorii DNA, Elena Udrea a declarat ca este convinsa ca actiunile de denigrare a imaginii sale vor continu dupa dezvaluirile facute despre generalul SRI, Florian Coldea.

Prima doamna a decis sa lucreze cu jumatate de norma la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis sa continue sa predea la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, insa cu jumatate de norma. Consiliul de Administratie al scolii a aprobat.

Cursul francului elvetian a crescut din nou, dupa sase sedinte de scadere

Cursul pentru francul elevetian anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a urcat marti cu 1,46 bani, la 4,1912 lei, si a inregistrat astfel prima crestere dupa sase sedinte in care s-a indepartat de.

Jurnalistul Al Jazeera, inchis in Egipt, a fost eliberat din penitenciar dupa 400 de zile

Un jurnalist al postului Al Jazeera, Peter Greste foto), a fost eliberat ieri dintr-un penitenciar egiptean, dupa ce a fost inchis 400 de zile pentru mai multe acuzatii, printre care si ajutorul acordat unui grup.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )