Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legea Pensiilor 2019. in ce conditii se pot pensiona mai devreme femeile

Playtech Playtech,
Legea Pensiilor 2019. in ce conditii se pot pensiona mai devreme femeile

Legea s-a schimbat! Femeile pot iesi mai devreme la pensie de acum. Iata toate modificarile legii de pensionare si toate conditiile conform careia femeile vor avea dreptul sa primeasca mai devreme pensia cu maximum cinci ani inainte de varsta impusa! Legea pensiilor 2019. Femeile pot sa iasa mai devreme la pensie Conform ultimelor schimbari ale . continuă pe Playtech

LEGEA PENSIILOR. Ce se intampla cu pensie minima

Noua lege a pensiilor aduce o serie de modificari in sistemul de pensii cat si in modul de calcul al pensiilor si nu numai. Una dintre modificarile importante este modul de.

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar .

Drum modernizat cu trei luni mai devreme fata de termenul prevazut

Lucrarile de modernizare a 4,5 km de drum judetean DJ 672C) de pe raza comunei Runcu au fost finalizate si receptionate, ieri, cu trei luni mai devreme fata de termenul stabilit in contract.

Proiect: Medicii pot iesi la pensie mai devreme la cerere, fara penalitati, dar nu vor mai putea lucra in spitale publice dupa pensionare

Personalul medico-sanitar ar putea iesi la pensie la cerere, fara penalitati, corespunzator incadrarii in locurile de munca in conditii speciale, identificate si mai apoi nominalizate de catre Ministerul Sanatatii prin Hotarare de Guvern, prevede o propunere legislativa privind sistemul unitar de pensii publice, care a trecut tacit de Senat miercuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )