Libnet.ro
UNICEF

08:15

Legea prin care elevii trebuie sa isi demonstreze nevinovatia daca sunt reclamati de profesori, votata de Senat

Antena3 Antena3,
Legea prin care elevii trebuie sa isi demonstreze nevinovatia daca sunt reclamati de profesori, votata de Senat

Senatul a votat luni seara Legea privind investirea personalului didactic de predare, de conducere, de indrumare si de control cu exercitiul autoritatii publice pe timpul si in legatura cu indeplinirea atributiilor de serviciu. Proiectul a fost initiat de parlamentarul PSD, Serban Nicolae. continuă pe Antena3

Test online prin care romanii pot afla daca prezinta risc de a dezvolta cancer pulmonar

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC) si Societatea Nationala de Medicina de Familie SNMF) lanseaza un test online prin care orice persoana poate afla daca se afla in categoria persoanelor cu risc de a dezvolta cancerul pulmonar, cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la barbati.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Gaspeco L and D a preluat Panebo Gaz

Consiliul Concurentei a anuntat, vineri, ca a autorizat tranzactia prin care compania Gaspeco L and D a preluat Panebo Gaz, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Lovitura devastatoare pentru Victor Costache! E-mailul prin care ministrul trimite ordinele corectate de mine si in care cere orientarea inclusiv spre centre private

Libertatea continua seria dezvaluirilor despre modificarile aduse de Victor Costache la doua ordine de ministru prin care sunt introduse trei spitale private in anexele prioritare, dupa ce demnitarul a negat acuzatiile si a spus ca, cel mai probabil s-a falsificat un draft.

ATENTIE, ROMANI! 7 ALIMENTE pe care OBLIGATORIU trebuie sa le CONSUMATI ZILNIC pentru a evita GRIPA SI RACEALA

Iata cateva remedii si alimente care ajuta sa te feresti de virusul gripal. S-A TERMINAT! NE-A PARASIT VIOREL! ANUNTUL A SOCAT ROMANIA: VIO A PLECAT AZI DIMINEATA! Ei bine, raceala si gripa nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )