Libnet.ro
UNICEF

19:30

Test online prin care romanii pot afla daca prezinta risc de a dezvolta cancer pulmonar

Antena3 Antena3,
Test online prin care romanii pot afla daca prezinta risc de a dezvolta cancer pulmonar

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC) si Societatea Nationala de Medicina de Familie SNMF) lanseaza un test online prin care orice persoana poate afla daca se afla in categoria persoanelor cu risc de a dezvolta cancerul pulmonar, cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la barbati. continuă pe Antena3

A fost lansat testul online prin care puteti afla daca aveti risc de cancer pulmonar

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer FABC) si Societatea Nationala de Medicina de Familie SNMF) lanseaza un test online prin care orice persoana poate afla daca se afla in categoria persoanelor cu risc de a dezvolta cancerul pulmonar.

Ioan Bocsa si Tudor Gheorghe, momente dramatice pe munte. Povestea pe care romanii o afla abia acum

Pe Ioan Bocsa si Tudor Gheorghe ii leaga o prietenie de mai mult de 40 de ani.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Gaspeco L and D a preluat Panebo Gaz

Consiliul Concurentei a anuntat, vineri, ca a autorizat tranzactia prin care compania Gaspeco L and D a preluat Panebo Gaz, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Lovitura devastatoare pentru Victor Costache! E-mailul prin care ministrul trimite ordinele corectate de mine si in care cere orientarea inclusiv spre centre private

Libertatea continua seria dezvaluirilor despre modificarile aduse de Victor Costache la doua ordine de ministru prin care sunt introduse trei spitale private in anexele prioritare, dupa ce demnitarul a negat acuzatiile si a spus ca, cel mai probabil s-a falsificat un draft.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )