Libnet.ro
UNICEF

18:00

Legea privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana la 1 ianuarie 2022, promulgata de Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Legea privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana la 1 ianuarie 2022, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 922018 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei. continuă pe Antena3

OFICIAL! Legea privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi decretul privind privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana la 1 ianuarie 2022. Pana atunci se mentine vechimea minima de 25 de.

Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022, dupa ce, pe 11 decembrie, legea a fost votata de Senat in calitate de for decizional.

Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, respinsa in comisii Turcan: Guvernul va fi fortat sa adopte OUG si sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara

Comisiile juridica si de buget ale Camerei Deputatilor au dat aviz negativ legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in timpul vacantei parlamentare, actul normativ urmand a fi trimis plenului. Vicepremierul Raluca Turcan a comentat ca incercarea de a bloca activitatea executivului frizeaza lipsa de responsabilitate sau necunoasterea Constitutiei, iar Guvernul va fi fortat sa sa emita OUG-uri si sa convoace sesiune extraordinara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )