Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022, dupa ce, pe 11 decembrie, legea a fost votata de Senat in calitate de for decizional. continuă pe Adevărul

OFICIAL! Legea privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi decretul privind privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana la 1 ianuarie 2022. Pana atunci se mentine vechimea minima de 25 de.

Legea privind amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana la 1 ianuarie 2022, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 922018 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei.

Klaus Iohannis, la Timisoara pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei: Timisoara a incetat sa fie un oras si a devenit un simbol

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni, la Timisoara, pentru a marca 30 de ani de la declansarea Revolutiei din Decembrie 1989. in discursul sustinut la Palatul Culturii, Klaus Iohannis a spus ca in urma cu 30 de ani Timisoara a incetat sa mai fie un oras si a devenit un adevarat simbol.

Cuplul Barna-Ciolos cere liberalilor si lui Klaus Iohannis alegeri anticipate

In plin scandal legat de epurarile care au loc la nivelul USR, prin excluderea din partid a membrilor care au alte opinii decat liderul Dan Barna, conducerea Aliantei USR-PLUS ataca, concertat, Partidul National Liberal, Guvernul Orban si pe presedintele Klaus Iohannis, carora le cere, voalat sau pe fata, declansarea alegerilor parlamentare anticipate.

Klaus Iohannis a sustinut bilantul primului sau mandat la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele a declarat: Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sanatoase, prudenta bugetara, investitii. Am actionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat in special educatia pentru sanatate si preventia. Ca mediator, mi-am propus si cred ca am reusit sa cream la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat: E bilantul primului meu mandat de presedinte. Au fost 5 ani de provocari majore. Cea mai mare reusita a fost mentinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care sa ridicam Romania normala --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la ora 18:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

KLAUS IOHANNIS Statul roman a intarziat nepermis de mult aflarea adevarului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Se implinesc astazi 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei, de la momentul in care s-a varsat sange in numele libertatii si al democratiei. in acele zile, romanii au strigat in strada cu toata puterea Jos comunismul! --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Revolutia a pus capat acestui lung sir de monstruozitati, insa pretul platit a fost imens pentru ca regimul antiromanesc sa dispara.

Klaus Iohannis, la bilantul primului mandat la Cotroceni: Alocarea a 2% din PIB pentru Aparare a facut din Romania un partener credibil si puternic in NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la prezentarea bilantului primului sau mandat de sef al statului, ca inca de la preluarea functie a initiat condultari cu reprezentantii partidelor.

Klaus Iohannis a facut bilantul primului mandat: Cel mai mare castig, mentinerea cursului democratic si proeuropean al Romaniei. OUG 13 nu a intrat in vigoare, amnistia si gratierea - prioritati zero pentru PSD - nu au fost obtinute (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, bilantul primului sau mandat de sef al statului. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannia a subliniat ca ultimii cinci ani au adus.

Klaus Iohannis: Rezolutia PE reconfirma ca sacrificiul romanilor din decembrie 1989 reprezinta piatra de temelie a Romaniei democratice

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, prin care se omagiaza memoria eroilor care s-au jertfit pentru libertate si democratie si se solicita statului roman intensificarea eforturilor in vederea elucidarii adevarului cu privire evenimentele de la acel moment.

Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala. Guvernul Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )