Libnet.ro
UNICEF

17:00

Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete, promulgata

România Liberă România Liberă,
Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea . continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de.

Decizie de ULTIM MOMENT. Parlamentul a votat proiectul privind inzestrarea Armatei cu sisteme de LANSATOARE multiple de RACHETA

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie.

Parlamentul a aprobatachizitia de sisteme de lansatoare multiple de rachete HIMARS din SUA

Proiectul de Lege pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie mare HIMARS a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 276 de voturi pentru si 2 contra.

Proiectul pentru inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de rachete a fost adoptat de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de Lege pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de Rachete cu bataie mare.

ARMATA iNCEPE iNZESTRAREA! Proiectul pentru achizitia de sisteme de lansatoare multiple de rachete din SUA, promulgat de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea Capabilitatii de sprijin de foc indirect aferenta programului de inzestrare Sistem Lansator Multiplu de.

Parlamentul a votat inzestrarea Armatei cu sisteme de lansatoare multiple de racheta

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege pentru r.

Un nou razboi ruso-ucrainean la orizont. Presedintele Porosenko a semnat legea privind reintegrarea regiunii Donbas

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a semnat marti o lege care permite utilizarea fortei militare impotriva Rusiei. Liderul de la Kiev si-a pus semnatuira pe legea privind reintegrarea regiunii Donbas. Seful statului ucrainena a subliniat ca documentul este unul cadru si cere o completare legislativa ulterioara.

Raport alarmant in Bundestag cu privire la inzestrarea armatei germane

Un raport parlamentar trage un semnal de alarma asupra dotarii armatei germane, trecand in revista problemele tehnice ale submarinelor, avioanelor si elicopterelor, dar si deficitul de personal, relateaza AFP.

PNL a atacat la CCR legea privind superimunitatea judecatorilor constitutionali

PNL a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea prin care judecatorii constitutionali vor avea imunitate sporita, in conditiile in care pentru inceperea urmaririi penale sau pentru arestare este necesar avizul a doua treimi dintre cei care compun plenul Curtii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )