Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana

Adevărul Adevărul,
Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana

Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, desi ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a promis ca legea va fi depusa luni la Parlament. continuă pe Adevărul

UPDATE Legea salarizarii a fost amanata cu o saptamana

Depunerea legii salarizarii a fost amanata cu o saptamana, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, desi ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a promis ca legea va fi depusa luni la Parlament.

Legea salarizarii unitare se amana. Liviu Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parerea

Depunerea legii salarizarii unitare nu va mai fi depusa in aceste zile in Parlament. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele PSD Liviu Dragnea care a afirmat ca amanarea are ca rol sa.

Legea salarizarii unitare a fost amanata cu o saptamana. Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa il depuna azi, sa mai stea o saptamana

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament. Ea a precizat ca va face acest lucru pentru ca toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori. Olguta Vasilescu a precizat ca graficul adoptarii acestei legi ia in calcul o eventuala cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii inainte de 1 iulie, a spus Olguta Vasilescu la Antena3.

Legea salarizarii unitare se amana inca o saptamana, anunta Dragnea / Parlamentarii PSD si ALDE, reuniti in sedinta pentru a semna proiectul, care trebuia depus luni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca depunerea proiectului legii salarizarii in Parlament se amana cu o saptamana, timp in care acesta sa mai fie discutat de grupurile parlamentare PSD si ALDE, in conditiile in care ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu anuntase ca luni se semneaza proiectul de toti parlamentarii PSD si apoi se depune la Senat. Nu, eu nu vreau sa o depun azi. Sa mai stea o saptamana sa isi mai dea lumea cu parerea, a spus Dragnea, intrebat daca proiectul va fi inregistrat luni.

Legea salarizarii unitare si Legea gratierii ajung, saptamana viitoare, pe masa Parlamentului

Proiectul legii salarizarii unitare ajunge, saptamana viitoare, la Parlament, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. in ceea ce priveste proiectul legii gratierii, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut ragaz senatorilor din Comisia juridica pana marti pentru a dezbate actul normativ.

Ce conditii pun liberalii pentru a vota Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat vineri ca liberalii vor vota Legea salarizarii unitare, insa prefera o crestere salariala putin mai modesta fata de cea propusa de PS.

Subiectiv. Cand intra in vigoare Legea salarizarii unitare

Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa luni la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori, a anuntat ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu. Luni, depunem legea la.

Surpriza in Legea salarizarii unitare: salariul minim, umflat cu pompa

PSD a facut public proiectul Legii de salarizare unitara, conform caruia ierarhizarea salariilor din sistemul bugetar va fi realizata etapizat, pana in anul 2022. in anexele la lege, nu sunt insa prezentate explicit salariile ce vor fi incasate imediat ce legea va intra in vigoare, adica de la 1 iulie 2017, ci salariile la care bugetarii vor ajunge in decembrie 2022.

Turcan: Legea salarizarii nu se bazeaza pe o varianta realista de venituri la bugetul statului

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a solicitat luni Guvernului sa prezinte proiectia economica pe care se bazeaza legea salarizarii unitare, sustinand ca toate semnalele arata ca aceasta lege nu pleaca de la o varianta realista de venituri pe buget si atragand atentia ca Romania va ajunge in situatia de deficit excesiv si ca se va imprumuta mai scump pe pietele internationale.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa, luni, la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )