Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Luni, depunem Legea salarizarii la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa, luni, la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea prezinta Legea salarizarii. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Liviu Dragnea au prezentat legea salarizarii unitare. Cand vor intra in vigoare majorarile salariale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au prezentat, dupa sedinta PSD de la Sinaia, legea salarizarii. Seful Camerei Deputatilor a mai precizat ca nu au existat divergente intre membrii coalitiei de guvernare privind semnarea proiectului de lege.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Toate calculele despre legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei cum arata legea salarizarii unice pe toate categoriile socio-profesionale. Pentru alinierea functiilor pe aceasta ierarhizare.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Lia Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. Asta e situatia

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la o emisiune difuzata marti de Antena 3, ca in cele 24 de ore cat a fost retinuta, a putut sa vada faptul ca inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, chiar ea fiind pusa intr-o celula numai cu intelectuale.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

Lia Olguta Vasilescu: Am fost urmarita trei luni de zile cu mandat pentru siguranta nationala

Lia Olguta Vasilescu a povestit in emisiunea Sinteza Zilei ca a fost urmarita si ascultata timp de trei luni pe siguranta nationala. Fostul edil a recunoscut ca a aflat acest lucru, mult.

Olguta Vasilescu: Legea salarizarii s-a lucrat la partid, mai putin in minister. N-o sa mai vedeti ajutoare sociale cu nemiluita

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca legea salarizarii unitare s-a lucrat, in proportie la 80%, la sediul PSD. in legatura cu piata muncii, ministrul a precizat ca institutia doreste ca Romania sa ajunga la o rata scazuta a somajului, iar ajutoarele sociale nu vor mai fi date la oricine.

Noile salarii ale demnitarilor: indemnizatiile presedintelui si prim-ministrului scad, ale parlamentarilor se dubleaza

ACTUALIZARE 21:26 Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a anuntat in aceasta seara grilele de salarizare a demnitarilor conform noii Legi a salarizarii unitare, potrivit carora cel mai mare salariu din tara ii va reveni sefului statului - 17. 400 lei, urmat de premier, sefii Parlamentului si presedintii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) si Curtii Constitutionale CCR) - 15. 950 lei, ministrii urmand sa aiba 14. 500 de lei brut pe luna. *ACTUALIZARE 20:35 Ministrul Muncii: Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13 *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )