Libnet.ro
UNICEF

18:45

Legenda IRIS continua cu un nou videoclip: E magic |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Legenda IRIS continua cu un nou videoclip: E magic |VIDEO

Realizat in stil retro de catre de catre Laurentiu Calomfirescu, videoclipul prezinta povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de catre Tony Seicarescu si idealul sau feminin, intruchipat de o frumoasa balerina. Ne-am dorit foarte mult sa lansam videoclipul E magic, pana la Craciun, pentru ca, alaturi de piesa, este cadoul nostru pentru fanii IRIS. continuă pe Devorator Monden

Un Cocktail de energie in cel mai nou videoclip DJ Sava |VIDEO

Si-a cucerit fanii cu toate piesele lansate, iar Cocktail, cel mai recent single al cunoscutului DJ Sava, nu face exceptie si este prezent in playlisturile radiourilor, dar si in ale celor mai tari cluburi. Astazi, DJ Sava face o surpriza tuturor celor care sunt adevarati party-people, iubesc noptile petrecute in cluburi sau distractia la maxim [.

Eric Saade lanseaza un nou videoclip Miss Unknown |VIDEO

La doar cateva zile de la lansarea videoclipului Marching In the Name of Love), cantaretul suedez Eric Saade isi rasfata fanii cu un nou clip, de data aceasta la single-ul Miss Unknown. Dupa un an in care nu a mai scos nimic nou, Eric Saade a lansat doua noi single-uri in acelasi timp: Marching In [.

IRIS continua si fara Cristi Minculescu! Iata noul clip al trupei!

Membrii trupei IRIS merg mai departe chiar si fara Cristi Minculescu. Alaturi noul solist, Tony Sericarescu, rockerii au filmat un nou clip, pentru piesa E magic. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )