Libnet.ro
UNICEF

13:00

O LEGENDA A PRESEI a murit in urma cu cateva ore

Antena3 Antena3,
O LEGENDA A PRESEI a murit in urma cu cateva ore

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit miercuri seara, la varsta de 91 de ani, din cauze naturale. Afaceristul s-a stins din viata in locuinta sa, inconjurat de familie, a anuntat compania. continuă pe Antena3

Hugh Hefner, fondatorul PLAYBOY, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh Hefner, fondatorul revistei PLAYBOY, a murit in cursul zilei de miercuri. Hugh Hefner avea 91 de ani, iar decesul a avut loc din cauze naturale, a anuntat Playboy Enterprises.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hefner si femeile

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. A fost inconjurat mereu de femei frumoase, iar pe multe dintre ele, dupa cum a recunoscut chiar cunoscutul afacerist nu le-a ratat. Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine este vedeta din Romania care l-a cucerit pe Hugh Hefner

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Pictorialul realizat in Playboy Romania de catre Andreea Mantea l-a impresionat teribil pe Hugh Hefner, care i-a facut o invitatie in celebrul Conac.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Ultima dorinta a extravagantului afacerist

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Hugh Hefner s-a nascut pe 9 aprilie 1926 la Chicago. Cu doar 600 de dolari, in anul 1953, Hefner a infiintat Playboy, iar in timp publicatia a devenit un.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit. Cine a fost omul care a infiintat un imperiu

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit.

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit la 91 de ani

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit miercuri seara, la varsta de 91 de ani, din cauze naturale. Afaceristul s-a stins din viata in locuinta sa, inconjurat de familie, a anuntat compania.

S-a trezit din coma cu doar cateva ore inainte sa fie deconectat de la aparate. Ce au descoperit medicii cand s-au uitat la el

Martin Jervis, un britanic in varsta de 61 de ani, care se afla in coma s-a trezit cu doar cateva ore inainte ca medicii sa il deconecteze de la aparate. Barbatul a fost numit.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit la varsta de 91 de ani

Hugh M. Hefner, o legenda a spatiului public american, care in anul 1953 a lansat revista Playboy, punand astfel bazele uneia dintre cele mai recunoscute branduri americane din istorie, a murit la varsta de 91 de ani, in locuinta sa din Beverly Hills, California.

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy, la 91 de ani

Fandatorul revistei pentru barbati Playboy, Hugh Hefner, a murit, la 91 de ani, a anuntat compania compania Playboy Enterprises, potrivit presei internationale.

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani

Hugh M. Hefner, o legenda a spatiului public american, ce in anul 1953 a lansat revista Playboy, punand astfel bazele uneia dintre cele mai recunoscute branduri americane din istorie, a murit astazi la varsta de 91 de ani, in locuinta sa din Beverly Hills. California.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )