Libnet.ro
UNICEF

16:30

Legionarii se delimiteaza de neo-nazistul Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, care si-a declarat admiratia pentru Corneliu Zelea Codreanu

B1 B1,
Legionarii se delimiteaza de neo-nazistul Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, care si-a declarat admiratia pentru Corneliu Zelea Codreanu

Legionarii se delimiteaza de actiunile lui Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville si admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu. Fostul presedinte executiv al Partidului Totul. continuă pe B1

in Romania sunt interzise tricourile cu scriitorii Radu Gyr si Mircea Vulcanescu, in SUA unul dintre liderii extremei drepte poarta tricou cu Zelea Codreanu (FOTO)

Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, s-a prezentat in fata unui tribunal imbracat intr-un tricou negru pe care erau imprimate figura si numele lui Corneliu.

Matthew Heimbach, unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlettosville, inspirat de Corneliu Zelea Codreanu si Iustin Parvu

Mattew Heimbach, fondatorul Partidului Traditionalist al Muncitorilor din SUA, s-a inspirat din scrierile lui Corneliu Zelea Codreanu, liderul Garzii de Fier, miscare romaneasca nationalista, antisemita, de extrema-dreapta din perioada interbelica si ale staretului Iustin Parvu.

Neo-nazistul Matthew Heimbach si-a aratat admiratia pentru Corneliu Zelea Codreanu, in fata tribunalului din Charlottesville. Unul dintre prietenii sai, pus sub acuzare pentru crima (VIDEO)

Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville si admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu, a aparut luni la tribunal pentru a-l sustine pe James Alex Fields Jr. , in timp ce era ac.

Unul dintre organizatorii marsului rasist din Charlottesville, admirator al Garzii de Fier

Unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, soldate cu trei morti si aproape 40 de raniti, este Matthew Heimbach, figura importanta in extrema dreapta din Statele Unite si un admirator al.

Importurile de mancare au explodat, desi 2017 este unul dintre cei mai buni ani agricoli

Desi 2017 este unul dintre cei mai buni ani agricoli, importurile de produse agroalimentare duduie, atingand cele mai mari valori de la Revolutie incoace.

Doliu in lumea artistica. Unul dintre cei mai mari specialisti in muzica s-a stins din viata

Viorel Cosma, unul dintre cei mai mari specialisti in muzica, a murit, marti, la varsta de 94 de ani. Muzicolog, profesor, lexicograf si critic muzical, Viorel Cosma a fost doctor in Muzicologie.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

A murit unul dintre cei mai cunoscuti cineasti (FOTO)

Cineastul, producatorul si scenaristul Basilio Martin Patino, unul dintre regizorispanioli,a incetat din viata la varsta de 86 de ani, informeaza EFE. Basilio Martin Patino.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )