Libnet.ro
UNICEF

11:45

Leguma care imbogateste toti fermierii romani. Un barbat s-a intors de la munca din Italia doar pentru a o cultiva

Playtech Playtech,
Leguma care imbogateste toti fermierii romani. Un barbat s-a intors de la munca din Italia doar pentru a o cultiva

Daca cei mai multi agricultori se plang de recolte slabe anul acesta, este bine de stiut ca fermierii romani care au ales sa cultive aceasta leguma se imbogatesc. Un barbat chiar s-a intors de la munca din Italia doar pentru a pune aceasta afacere pe picioare! Usturoiul, leguma care imbogateste fermierii romani in timp ce . continuă pe Playtech

Leguma care iti scoate zaharul din organism. Toti romanii trebuie sa o manance pentru a tine bolile la distanta

Fasolea este una dintre legumele cele mai recomandate de nutritionisti, fiind si una dintre cele mai sanatoase alimente. Ea este o sursa naturala de fibre si proteine, cu un indice glicemic scazut. Fasolea mai este bogata si in fier, motiv pentru care este indicata la persoanele predispuse catre anemie si in cazul femeilor. Leguma care .

Leguma care protejeaza stomacul si are putine calorii. Romanii nici nu vor sa auda de ea, dar e preferata italienilor

Noi ignoram acesta leguma, insa ea este preferata italienilor. Toti romanii trebuie sa afle de ce ar trebui sa-i acordam mai multa atentie. Aceasta leguma este folosita atat in gastronomie, cat si in medicina naturista, unde ii sunt utilizate in special radacina si frunzele. Leguma care are putine calorii si iti protejeaza stomacul Anghinerea nu .

Se dau bani pentru firme! Cui ofera ANOFM 2.500 de lei, pe luna. Toti afaceristii romani trebuie sa stie asta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortelor de Munca a anuntat marti ca, firmele si alti angajatori pot obtine subventii de pana la 2,500 de lei pe luna pentru unii angajati din anumite categorii de varsta. Cui ofera ANOFM 2,500 de lei pe luna. Ce trebuie sa stie toti afaceristii romani Aceste subventii lunare acordate de stat .

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani

Ciprian Ciceu atrage atentia asupra alocatiei pentru copii la care au dreptul cetatenii romani care .

Salarii 2020. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani. Anuntul lui Orban

Desidentii guvernamentali, cel putin in ultima perioada, ies cu declaratii populiste, menite sa credem ca o vom duce mai bine. Ministrul Finantelor anunta ca stam prost cu bugetul, acum aflam de noi modificari a salariului minim pe economie. E oficial, vestea care intereseaza milioane de romani Salarii mai mari sau inghetate, a fost tema principala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )