Libnet.ro
UNICEF

12:30

Leguma geniala plina de vitamina C. Toti romanii trebuie sa o consume, ce beneficii secrete are

Playtech Playtech,
Leguma geniala plina de vitamina C. Toti romanii trebuie sa o consume, ce beneficii secrete are

Toate soiurile de varza au un continut ridicat de vitamina C si un continut scazut de calorii, iar o jumatate de cana de varza contine aproape 45% din cantitatea zilnica recomandata de vitamina C si doar 14 calorii. Varza, leguma plina de vitamina C Felul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem . continuă pe Playtech

Vitamina geniala care lupta cu infectiile. Toti romanii trebuie sa o consume, in ce alimente se afla

Vitaminele au un rol esential pentru organism. Acestea ajuta la mentinerea barierei de aparare la nivelul mucoaselor si cresterea rezistentei la infectii. Medicii spun ca organismul nu poate produce singur vitaminele, care sunt atat de esentiale pentru sanatate. in cazul anumitor afectiuni, functiile normale ale organismului sunt afectate, lasandu-l destul de vulnerabil in fata anumitor .

Liberalizarea pietei energiei electrice. 5 lucruri importante pe care toti romanii trebuie sa le stie

Noul an a adus si liberalizarea completa a pietei de energie electrica, ceea ce inseamna ca oamenii nu mai platesc preturi stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), ci pot sa isi aleaga singuri furnizorii. Problema este ca nu multi romani cunosc ce inseamna liberalizarea, ce au de facut in aceasta perioada .

eMAG da telefoane Samsung, Huawei la pret de nimic acum. Super telefoane pentru toti romanii

In plina luna februarie eMAG a pus pe site o multime de oferte la telefoane, calculatoare, bunuri pentru casa si gradina si chiar fashion. Iata cele mai bune preturi la telefoane. eMAG are.

Auchan face anuntul zilei pentru toti romanii: e vorba de peste 4.000 de produse in 18 orase

Auchan a venit cu un anunt important pentru romanii care cauta metode alternative de a-si face cumparaturile. Si nu mai e vorba doar de orasele mari. Retailerul a anuntat ca, din 17.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )