Libnet.ro
UNICEF

01:05

Auchan face anuntul zilei pentru toti romanii: e vorba de peste 4.000 de produse in 18 orase

Playtech Playtech,
Auchan face anuntul zilei pentru toti romanii: e vorba de peste 4.000 de produse in 18 orase

Auchan a venit cu un anunt important pentru romanii care cauta metode alternative de a-si face cumparaturile. Si nu mai e vorba doar de orasele mari. Retailerul a anuntat ca, din 17. continuă pe Playtech

eMAG da telefoane Samsung, Huawei la pret de nimic acum. Super telefoane pentru toti romanii

In plina luna februarie eMAG a pus pe site o multime de oferte la telefoane, calculatoare, bunuri pentru casa si gradina si chiar fashion. Iata cele mai bune preturi la telefoane. eMAG are.

Schimbari fara precedent la WhatsApp: se intampla pentru toti romanii si nu numai

Dupa scandalul din ianuarie, care a zdruncinat serios increderea in WhatsApp, aplicatia urmeaza sa treaca prin niste schimbari semnificative si sa iti creasca dependenta de.

Vitamina geniala care lupta cu infectiile. Toti romanii trebuie sa o consume, in ce alimente se afla

Vitaminele au un rol esential pentru organism. Acestea ajuta la mentinerea barierei de aparare la nivelul mucoaselor si cresterea rezistentei la infectii. Medicii spun ca organismul nu poate produce singur vitaminele, care sunt atat de esentiale pentru sanatate. in cazul anumitor afectiuni, functiile normale ale organismului sunt afectate, lasandu-l destul de vulnerabil in fata anumitor .

Leguma geniala plina de vitamina C. Toti romanii trebuie sa o consume, ce beneficii secrete are

Toate soiurile de varza au un continut ridicat de vitamina C si un continut scazut de calorii, iar o jumatate de cana de varza contine aproape 45% din cantitatea zilnica recomandata de vitamina C si doar 14 calorii. Varza, leguma plina de vitamina C Felul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem .

Liberalizarea pietei energiei electrice. 5 lucruri importante pe care toti romanii trebuie sa le stie

Noul an a adus si liberalizarea completa a pietei de energie electrica, ceea ce inseamna ca oamenii nu mai platesc preturi stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), ci pot sa isi aleaga singuri furnizorii. Problema este ca nu multi romani cunosc ce inseamna liberalizarea, ce au de facut in aceasta perioada .

PCH, anuntul inceputului de an pentru dinamovisti: Dupa ani de zile, salariile sunt platite la zi

Peluza Catalin Hildan a anuntat, miercuri, in social media, ca pentru prima data dupa ani de zile, salariile la Dinamo Bucuresti sunt platite la zi.

Pensii 2021. Se schimba legea! Anuntul momentului pentru milioane de pensionari

Recalculare Pensii 2021. Noua lege a pensiilor ceva intra in vigoare de la 1 septembrie 2021, schimba calculele pentru 5 milioane de pensii. Legea aprobata, inca din 2019, spune Raluca Turcan, va aduce modificari in urmatoarele 18 luni. Pensii 2021. Recalcularea pensiilor incepe in septembrie 2021 Desi se anunta ca nu se va modifica anul .

Toti romanii care au cont si card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la o banca imensa din Romania

Piata bancara din Romania se schimba in ritm accelerat. Asa e cazul acum cu un proiect sustinut de BCR. Ideea e ca, daca deja folosesti des cardul, e o veste buna si pentru tine. Epoca.

Anuntul zilei de la Kaufland. Ofera asta gratis si nu ai cum sa ratezi

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru clientii din toata tara, Marele lant de hypermarketuri isi continua politica prin care incearca sa ii ajute pe toti sa se bucure de cele mai.

Lidl face anuntul momentului: se intampla in toate magazinele. Mare atentie la aceste produse

Lidl Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din toata tara. Astazi vorbim despre o decizie oficiala pe care compania a luat-o pentru clienti. Toti clientii ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )