Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce legume cultivam la sfarsitul lui aprilie si care sunt cele mai bune combinatii de rasaduri

Adevărul Adevărul,
Ce legume cultivam la sfarsitul lui aprilie si care sunt cele mai bune combinatii de rasaduri

Lucrarile agricole intra din aceasta perioada in linie dreapta. Este perioada in care micii fermieri pot planta si semana numeroase legume, dar si perioada in care pamantul trebuie testat pentru a avea o productie cat mai roditoare. continuă pe Adevărul

Eturia, afaceri de 11 milioane de euro si business in crestere, in 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii pentru concediul de vara?

Agentia Eturia a vandut, in 2018, vacante in valoare de 11 milioane de euro, iar anul acesta estimeaza o crestere cu 10%. Rezultatele bune ale business-ului se datoreaza investitiilor in resursa umana, dar si in zona de software, noilor contracte cu.

Din 24 aprilie farmaciile vor putea vinde online medicamente. Care sunt conditiile impuse de noua legislatie

Din 24 aprilie farmaciile vor putea sa ceara autoritatilor sa fie autorizate pentru a vinde medicamente online, potrivit unui act normativ aparut in Monitorul Oficial. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca farmaciile care isi doresc sa realizeze si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 aprilie. Gemenii sunt ajutati de divinitate sa gaseasca fericirea, Berbecii trebuie sa invete sa se ierte

Iata pentru LUNI 22 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 24 APRILIE. Taurii sunt vulnerabili, Gemenii trebuie sa aiba rabdare pentru a-si duce planurile la capat

Pluto este in Capricorn intr-o stationare aparenta inainte de a incepe miscarea retrograde. Tensiunile ajung la punctul de fierbere, desi totul este intr-o stare de acalmie. Nu e decat linistea de.

Rezultate la tragerile Loto 6/49 de duminica, 21 aprilie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 21 aprilie 2019, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, 18 aprilie 2019, Loteria Romana a acordat 17. 700 de castiguri, in valoare totala de 988. 770,80 lei.

HOROSCOP. Compatibilitatea zodiilor. Care sunt combinatiile cele mai reusite

In astrologie sunt patru semne zodiacale: Foc, Pamant, Aer si Apa, fiecare cu cate trei zodii. Relatiile dintre aceste semne zodiacale pot diferi, in functie de caracteristicile fiecarei zodii. Afla in.

MAE a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019 care contine recomandari utile in cazul calatoriilor in afara granitelor Romaniei, precum si un set de informatii de interes pentru cele mai frecventate destinatii turistice din aceasta perioada.

HOROSCOP criminal: Astea sunt cele mai periculoase zodii

Vrei sa stii ce se ascunde in spatele mastilor pe care cunoscutii tai le poarta in viata de zi cu zi? Astrele dicteaza predispozitia nativilor la a comite infractiuni, asa ca n-ar strica sa stii la ce.

Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt infiintate Organizatiile de Management al Destinatiei

Executivul a adoptat, astazi, Legea Turismului, prin care este prevazuta infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD) si a unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif, dupa sedinta de Guvern.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )