Libnet.ro
UNICEF

16:30

Leona Lewis ne ofera primele imagini din clipul piesei One More Sleep! Vezi aici un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Leona Lewis ne ofera primele imagini din clipul piesei One More Sleep! Vezi aici un scurt teaser!

One More Sleep este primul single extras de pe viitorul album cu piese de Craciun al artistei britanice, intitulat Christmas, With Love, care va fi lansat pe trei decembrie. Piesa a fost compusa de Leona Lewis insasi in colaborare cu Richard Stannard, Iain James, Jez Arhurst si Bradford Ellis. Acum cateva ore artista ne-a oferit . continuă pe Devorator Monden

Katy Perry ne ofera primele imagini din clipul piesei Unconditionally! Vezi aici un scurt teaser!

Piesa preferata de artista de pe noul sau material, intitulat Prism, va beneficia si de un clip foarte nostalgic, romantic si colorat care va avea premiera pe 19 noiembrie pe postul de televiziune MTV. In urma cu doar cateva ore Katy Perry a dezvaluit online primele imagini din cadrul acestuia, oferindu-se un teaser de 40 .

Demi Lovato prezinta primele imagini din clipul piesei Neon Lights! Vezi aici un scurt teaser!

Talentata cantareata are de gand sa ne ofere in cel mai scurt timp noul sau videoclip, pentru piesa Neon Lights, insa deocamdata Demi Lovato vrea sa ne starneasca curiozitatea oferindu-ne cateva secunde din cadrul acestuia. In urma cu cateva ore a fost incarcat online un teaser al videoclipului piesei Neon Lights care dureaza doar 15 .

HOT! Rihanna dezvaluie noi imagini din clipul What Now! Vezi aici un scurt teaser!

Dupa ce le-a facut cadou fanilor, imagini din noul clip What Now, intr-un material Behind the Scenes, Rihanna a dezvaluit si un scurt teaser. Piesa reprezinta cel de-al cincilea single extras de pe discul Unapologetic, lansat de Rihanna in anul 2012. Faptul ca Rihanna apare imbracata in doua outfituri, unul de culoare alb si .

A$AP Rocky aduce in prim plan o poveste de dragoste intunecata in clipul piesei Phoenix!

Regizat de Francesco Carrozzini, clipul piesei Phoenix a avut premiera pe 14 noiembrie si prezinta o poveste de dragoste intunecata in rolurile principale aparand actorul Michael K. Williams si modelul Joan Smalls. Dupa o lunga noapte petrecuta in oras, cuplul se intoarce acasa si apare un motiv de cearta. Intr-un moment de furie, frumoasa fata .

HOT! Robert Reamzy, fost concurent la Vocea Romaniei, lanseaza clipul piesei Maria, Maria!

Cunoscut publicului larg datorita participarii la emisiunea Vocea Romaniei, Robert Reamzy vine sa demonstreze ca poate sa isi cucereasca auditoriul cu propriile melodii. Cand spui Robert, spui sensibilitate artistica, spui traire in muzica si spui o aparitie deosebita. Cand citesti cum se raporteaza fanii la el, descoperi ca, dincolo de emotia transmisa prin vocea sa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )