Libnet.ro
UNICEF

11:15

Leonard Cohen concerteaza din nou sambata la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus in turneul trubadurului

Hotnews Hotnews,
Leonard Cohen concerteaza din nou sambata la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus in turneul trubadurului

Leonard Cohen concerteaza sambata din nou in fata publicului roman, timp de peste trei ore, sambata, la Bucuresti, singurul oras din Europa de Est inclus de trubadurul canadian in turneul sau Old Ideas. Spectaolul va avea loc in Piata Constitutiei, de la ora 20. continuă pe Hotnews

Leonard Cohen concerteaza sambata, in Piata Constitutiei din Capitala

Artistul canadian Leonard Cohen va sustine un concert sambata, in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu incepere de la ora 20. O echipa de aproximativ 100 de tehnicieni lucreaza la amenajarea scenei,.

Sambata seara, Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui un concert Leonard Cohen

Cunoscutul artist Leonard Cohen concerteaza in aceasta seara in Capitala. 100 de tehnicieni s-au ocupat ca spectacolul, care va avea loc in Piata Constitutiei, sa fie unul de exceptie. Este pentru a treia.

Pregatiri pentru concertul Leonard Cohen

O echipa de aproximativ 100 de tehnicieni lucreaza la amenajarea scenei pentru concertul Leonard Cohen, de sambata, 22 septembrie, potrivit unui comunicat de presa.

Piedone adreseaza din nou un apel Municipalitatii

Primarul Cristian Popescu - Piedone a solicitat din nou sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in ceea ce priveste sanctionarea regiilor care executa lucrari edilitare, fara a aduce ulterior carosabilul la starea initiala, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Petrom ieftineste din nou carburantii, incepand cu 21 septembrie

La numai doua zile de la ultima scadere de preturi, Petrom ieftineste din nou carburantii, la noapte. incepand cu data de 21 septembrie, pretul la benzina scade cu 9 bani pe litru si cu 6 bani pe litru la.

Lindsay Lohan, din nou arestata! Cantareata a fost acuzata pentru ca a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat intr-o parcare

Cantareata Lindsay Lohan are din nou probleme cu legea. De aceasta data, LiLo ar fi accidentat un barbat in timp ce isi parca Porche-ul la un hotel din centrul Manhattanului, conform TMZ. Barbatul de.

Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Presedintele Consiliului Judetean teleorman, Liviu Dragnea, s-a prezentat din nou astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri in dosarul Referendumului, anunta sursele de presa.

LIVETEXT Leonard Cohen, pentru a treia oara in Romania

Pentru a treia oara in Romania, cantaretul in varsta de 78 de ani promite un spectacol desavarsit, in care va prezenta zece cantece noi, pe care nimeni nu le stie, dar toti le vor pretui. Romantic incurabil, Cohen indrageste Romania, aceasta fiind singura tara din Europa de Est pe care a inclus-o in turneul sau.

Triathlon Challenge, din nou la Mamaia.

Sambata, 22 septembrie, clubul sportiv Smart Atletic, in parteneriat cu clubul sportiv Power Marine, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Primaria Municipiului Constanta, organizeaza in statiunea Mamaia a patra editie a celui mai mare concurs de triathlon din Europa de Est, Triathlon Challenge Mamaia 2012. La startul intrecerii se vor afla peste 700 de participanti, dintre care jumatate s-au inscris in proba individuala, stabilind un nou record. Printre cei care vor participa .

Un deal cu 1,27% din actiunile Fondul Proprietatea a salvat din nou lichiditatea bursei.

Bursa de la Bucuresti a continuat sa urmeze linia burselor vest-europene si a scazut cu 0,95%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,27% din actiunile Fondului Proprietatea FP), de 94,6 milioane lei, potrivit Mediafax. Piata a fost pe rosu inca din primele minute si, la fel ca in precedentele sedinte, atentia investitorilor a fost axata doar pe cateva actiuni. Punctul minim al indicelui general .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )