Libnet.ro
UNICEF

08:30

Leonard Orban: Romania va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Leonard Orban: Romania va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi mai putini bani de la Uniunea Europeana, in cadrul programului financiar multianual post 2020, a declarat Leonard Orban, consilier prezidential pentru Afaceri Europene, in cadrul unei conferinte organizate de Institutul European din Romania IER) si Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment ingrijorator lansat de un consilier prezidential: Romania va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

Lovitura pentru Romania, dupa Brexit! Tara noastra va primi bani mai putini de la Uniunea Europeana

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza.

Consilierul prezidential Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la Uniunea Europeana, in programul de dupa 2020

Consilierul prezidential Leonard Orban a precizat, luni, ca Romania ar putea primi mai putini bani de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii.

Leonard Orban: Ma astept ca Romania sa primeasca mai putini bani de la UE in programul de dupa 2020

Romania va primi, cel mai probabil, bani mai putini de la Uniunea Europeana UE), in cadrul financiar multianual de dupa 2020, in contextul in care bugetul va scadea cu cira 13% din cauza iesirii Marii Britanii, tarile care contribuie net vor dori scaderea sumelor alocate, iar negocierile vor fi mai dure decat la cele pentru programul 2014-2020, cand s-au desfasurat cu cutitele pe masa, a declarat luni consilierul prezidential Leonard Orban.

Mai multe ferme mici vor primi bani europeni, dupa ce a scazut plafonul minim al productiei

Mai multe ferme de dimensiuni mici vor putea accesa bani europeni prin submasura 6. 3 din Planul National de Dezvoltare Rurala PNDR), dupa ce a fost redus pragul de productie minima de la care fermierii pot solicita finantare, a declarat Cati Dobre, sef serviciu in cadrul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Anual, circa 360.000 de romani se muta dintr-un loc in altul in interiorul tarii. E drept, sunt mai putini fata de tarile vecine. 10 lucruri pe care e bine sa le stii despre migratia interna

Numarul romanilor care se muta dintr-un judet in altul sau in interiorul aceluiasi judet este mai mic decat in tarile din jur. Anul trecut au fost circa 361. 000 de compatrioti care s-au mutat fie la oras fie la tara. Media migratiei interne in Ungaria a fost in ultimii ani de 400. 000 la o populatie dubla fata de cea a Romaniei), in Ucraina media urca la 600. 000 de cetateni anual, in Polonia media fluxului migratiei interne e de 460. 000, iar in Cehia si Slovacia media e si mai ridicata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )