Libnet.ro
UNICEF

18:45

Leonardo DiCaprio colaboreaza cu autoritatile SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Leonardo DiCaprio colaboreaza cu autoritatile SUA

Actorul Leonardo DiCaprio colaboreaza cu Departamentul de Justitie al Statelor Unite, care investigheaza daca banii delapidati din fondul guvernamental de investitii din Malaysia, 1MDB, au fost folositi intre altele la finantarea filmului Lupul de pe Wall Street, in 2013, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Leonardo DiCaprio NU imbatraneste! Iata cum arata la 41 de ani!

Leonardo DiCaprio pare sa nu imbatraneasca ori, mai mult, sa devina din ce in ce mai aratos odata cu trecere anilor. Ca vinul bun. Iata cum arata actorul la 41 de ani, la cel mai recent eveniment la care a participat.

Surpriza lui Leonardo DiCaprio pentru romani. Va interpreta un personaj celebru in Romania in anii 90

Actorul Leonardo DiCaprio si studiourile Paramount isi vor uni fortele pentru a adapta pentru marile ecrane serialului de animatie Captain Planet and the Planeteers, difuzat la televiziune in an.

Leonardo Dicaprio s-a decis sa colaboreze la ancheta privind spalarea de bani in care a fost implicat

Leonardo DiCaprio va colabora cu Departamentul de Justitie american intr-o investigatie privind fondul de avere suveran malaesian, 1MDB, anunta RT. Fundatia de caritate a actorului de la Hollywood si.

Leonardo DiCaprio, mesaj transant pentru politicienii care nu cred in cercetarile privind schimbarile de mediu: Nu ar trebui sa detina functii publice!

Leonardo DiCaprio a vorbit despre credinta sa ca schimbarile climatice sunt o problema majora a lumii de azi in cadrul premierei documentarului sau despre problemele de mediu. Starul de la Hollywood a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )