Libnet.ro
UNICEF

15:45

Leonardo DiCaprio va juca rolul unei legende a rocknroll-ului

Adevărul Adevărul,
Leonardo DiCaprio va juca rolul unei legende a rocknroll-ului

Actorul american Leonardo DiCaprio va produce si va juca intr-un film despre Sam Phillips, faimosul producator de muzica din Memphis, cel care a lansat cariera unor voci precum Elvis Presley, Ike Turner, Johnny Cash si Jerry Lee Lewis, scrie The Guardian, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Leonardo DiCaprio va juca rolul unei legende rocknroll

Leonardo DiCaprio va produce si va juca intr-un film despre Sam Phillips, faimosul producator de muzica din Memphis. El este cel care a lansat cariera unor voci precum Ike Turner, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis s.

Leonardo DiCaprio NU imbatraneste! Iata cum arata la 41 de ani!

Leonardo DiCaprio pare sa nu imbatraneasca ori, mai mult, sa devina din ce in ce mai aratos odata cu trecere anilor. Ca vinul bun. Iata cum arata actorul la 41 de ani, la cel mai recent eveniment la care a participat.

Leonardo Dicaprio s-a decis sa colaboreze la ancheta privind spalarea de bani in care a fost implicat

Leonardo DiCaprio va colabora cu Departamentul de Justitie american intr-o investigatie privind fondul de avere suveran malaesian, 1MDB, anunta RT. Fundatia de caritate a actorului de la Hollywood si.

Leonardo DiCaprio colaboreaza cu autoritatile SUA

Actorul Leonardo DiCaprio colaboreaza cu Departamentul de Justitie al Statelor Unite, care investigheaza daca banii delapidati din fondul guvernamental de investitii din Malaysia, 1MDB, au fost folositi intre altele la finantarea filmului Lupul de pe Wall Street, in 2013, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )