Libnet.ro
UNICEF

09:30

Les: Regiunea Marii Negre se transforma, din pacate, intr-un spatiu al tensiunilor

România Liberă România Liberă,
Les: Regiunea Marii Negre se transforma, din pacate, intr-un spatiu al tensiunilor

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi ca regiunea Marii Negre, un spatiu care s. continuă pe România Liberă

GABRIEL LES: Regiunea Marii Negre se transforma intr-un spatiu al tensiunilor

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi ca regiunea Marii Negre, un spatiu care se afirma ca unul al cooperarii si relatiilor cordiale intre tarile riverane, se transforma, din pacate, intr-un spatiu al tensiunilor, al presiunilor, al riscurilor si amenintarilor, informeaza Agerpres.

Ministrul Apararii Nationale: Regiunea Marii Negre se transforma, din pacate, intr-un spatiu al tensiunilor, al riscurilor si amenintarilor

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi ca regiunea Marii Negrese transforma intr-un spatiu al tensiunilor, al presiunilor, al riscurilor si amenintarilor. Pozitia.

KLAUS IOHANNIS: Pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre avem nevoie in continuare de o abordare coordonata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre, este nevoie in continuare de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile, inclusiv politic, abordare care sa acopere, pe langa domeniul militar, si aspecte privind domeniile economic, transport, energie, mediu si rezilienta societatii.

Iohannis, la Ziua Marinei : Securitatea Marii Negre este marcata de provocari complexe

Seful statului a declarat joi ca, pentru descurajarea actelor ostile in regiunea Marii Negre avem ne.

Gabriel Les (MApN), de Ziua Marinei Romane: Regiunea Marii Negre se transforma intr-un spatiu al tensiunilor, riscurilor, amenintarilor si agresiunilor de tip hibrid

Marea Neagra se transforma intr-un spatiu al tensiunilor si al riscurilor, al manifestarilor de tip hibrid, a afirmat Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, joi, in cadrul festivitatilor dedicate Zilei.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit la suprafata! Vedeta a avut parte de o experienta traumatizanta inainte de a deveni cunoscuta de intreaga tara.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Stefan Banica Jr face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Stefan Banica Jr. pare sa o duca din ce in ce mai bine. Averea cantaretului s-a dublat in ultimul an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )