Libnet.ro
UNICEF

11:00

Let's learn English together! - desemnat cel mai bun proiect educational

Hotnews Hotnews,
 Let

Profesori din 20 de tari, participanti in proiectul european de cercetare Open Discovery Space ODS), sunt invitati sa ia parte la o competitie internationala de realizare a unor scenarii de predare a lectiilor. Continutul va fi folosit in invatamantul preuniversitar si este axat pe subiecte curiculare: stiinte, matematica, arte, ICT, studii sociale, limbi straine. continuă pe Hotnews

CM handbal: Portarul Frantei, desemnat cel mai bun jucator al turneului

Portarul Thierry Omeyer, din nationala Frantei, campioana mondiala la handbal masculin, a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final din Qatar.

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

Gheorghe Hagi, la 50 de ani: Cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost transferul la Steaua. Afara am invatat sa fiu profesionist

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, joi, cu ocazia implinirii a 50 de ani, ca pentru el cel mai bun lucru pe care l-a facut a fost sa accepte sa fie transferat la Steaua, echipa cu care a inceput sa.

Cum sa iti dresezi dragonul 2: premiu pentru cel mai bun film de animatie

Lungmetrajul Cum sa iti dresezi dragonul 2/ How To Train Your Dragon 2 a fost desemnat cel mai bun film de animatie la gala Annie Awards, distinctii care recompenseaza cele mai bune productii animate de cinema si televiziune si care indica, de obicei, castigatorul premiului Oscar pentru animatie, potrivit Mediafax.

2014, cel mai bun an pentru vanzari online la Floria.ro

Floria a vandut anul trecut flori in valoare de 1 milion de euro, din care 75% sunt vanzari realizate prin intermediul platformei www. floria. ro. Restul de 25% este reprezentat de vanzari catre corporate si comenzi speciale pentru evenimente personale sau de afaceri. Obiectivul principal al anului trecut a fost consolidarea pozitiei de lider de piata in zona vanzarilor online. Acesta a fost sustinut printr-o serie de actiuni strategice, cum ar fi cresterea numarului de parteneri in tara, fidelizarea clientilor, precum si demararea proiectului de extindere. Numarul oraselor in care Floria asigura livrarea gratuita a buchetelor de flori in 2 ore de la finalizarea comenzii s-a dublat in 2014. in prezent, Floria livreaza gratuit in 139 localitati din intreaga tara. Evaziunea fiscala ramane problema principala cu care se confrunta jucatorii de pe piata vanzarilor de flori din Romania, estimata in 2013 la peste 100 milioane de euro.

Cel mai bun antivirus: al doilea an consecutiv cand romanii sunt lideri

Bitdefender a primit pentru a doua oara distinctia Produsul Anului, acordata de reputatul laborator austriac de testare AV-Comparatives, dupa un an de evaluari riguroase.

O recunoasteti? Seamana cu Rihanna! Este artista cu cel mai bun debut din ultima vreme!

La mijlocul saptamanii trecute a lansat o super piesa care a facut 100. 000 de vizualizari pe Youtube in doar 24.

Victor Ponta la 4 ani de la constituirea USL: A fost cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89

Premierul Victor Ponta a marcat joi, printr-o postare pe Facebook, implinirea a 4 ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, USL fiind, in opinia sa, cel mai frumos si bun proiect politic de dupa '89. 5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos si bun proiect politic de dupa '89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului 'Basescu', un regim mafiot si antinational care si in zilele acestea isi arata adevarata fata), USL a fost speranta de schimbare si autorul reparatiilor morale, economice si materiale reusite dupa 7 mai 2012. Si sunt foarte mandru de aceste realizari a scris Victor Ponta pe reteaua de socializare.

FOTO Simona Halep, la Fed Cup: Sper sa joc cel mai bun meci al meu. il asteptam cu mare drag pe domnul presedinte

A inceput numaratoarea inversa pana la partida Romania - Spania, din turul intai al Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei Fed Cup). Meciurile se vor disputa pe 7 si 8 februarie, pe patinoarul artificial din Galati. Pana atunci, tenismenele, in frunte cu Simona Halep, se antreneaza de zor si spera sa castige pentru tara.

VIDEO Mamaia ar putea gazdui Campionatul Mondial de bob pe rotile in 2016. Statiunea este promovata in prezent pe cel mai bun bob din tara

Statiunea Mamaia doreste sa gazduiasca in vara anului viitor Campionatul Mondial de Bob pe rotile in anul 2016. Pentru acest lucru Asociatia Litoral-Delta Dunarii si Federatia Romana de Bob si Sanie au incheiat un contract de colaborare. in prezent, statiunea Mamaia este promovata pe bobul cu care echipa Romaniei concureaza la Campionatele Europene din sezonul 2014/2015.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )