Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lexus a construit masina care iti simte bataile inimii [VIDEO]

Playtech Playtech,
Lexus a construit masina care iti simte bataile inimii [VIDEO]

Evident, oricat le-am iubi, nu ne gandim la masini ca la niste fiinte vii, decat in filme precum Christine sau Cars. Cei de la Lexus, insa, au decis sa ne schimbe perceptia si sa luminezeun RC-F in ritmul batailor inimii. Oricat ar suna de SF, masina este un concept creat de Lexus si MC Saatchi [] Lexus a construit masina care iti simte bataile inimii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ca o reactie la gafele europarlamentarului Maria Grapini, a fost creata unealta online care iti grapinizeaza textele

Ca o reactie la numeroasele gafe ale europarlamentarului Maria Grapini, cativa internauti au creat un site care iti grapinizeaza textele scrise corect. Grapinizer. com ofera posibilitatea de a introduce.

S-a lansat unealta online care iti grapinizeaza textele - Grapinizer.com

Grapinizer. com, o initiativa recenta, le ofera utilizatorilor posibilitatea sa introduca intr-o casuta un text corect gramatical, in limba romana, iar ulterior, cu ajutorul optiunii Grapinize, sa vada cum arata textul in varianta grapinizata. :) Site-ul se prezinta drept singura unealta care iti grapinizeaza textele si promite ca invatam sa scrim corect in romana.

Acest producator de masini a creat-o pe cea care simte cum iti bate inima

Lexus s-a remarcat in ultimii ani prin masini, dar acum se remarca printr-un proiect de inima. Acest automobil iti simte bataile inimii si le arata si altora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )