Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lia Olguta Vasilescu despre Guvernul Orban: Ce tupeu nesimtit!

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu despre Guvernul Orban: Ce tupeu nesimtit!

Lia Olguta Vasilescu spune ca Guvernul Orban da dovada de tupeu nesimtit pentru reprosurile legate de dublarea alocatiilor. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, reactie dupa ce Orban a spus ca vrea schimbarea legii pensiilor

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat ca legea pensiilor ar putea fi schimbata, astfel incat cresterile sa fie sustenabile.

Olguta Vasilescu ii sare in cap lui Orban pentru tupeu nesimtit

Lia Olguta Vasilescu a explodat pe Facebook din cauza ca premierul Orban a declarat ca alocatiile pe.

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Guvernul isi va angaja raspunderea pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor de stat pentru anul viitor. Este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un astfel de pachet legislativ.

Cosette Chichirau ataca guvernul Orban: Am trecut de la buget dezbatut pe genunchi, formula PSD, la buget nedezbatut deloc, formula PNL

Deputatul USR Cosette Chichirau a criticat joi guvernul PNL, explicand ca niciodata in istoria Romaniei bugetul nu a fost aprobat prin asumarea raspunderii. Este o premiera absoluta, periculoasa, a adaugat deputatul.

Replica pentru Guvernul Orban. Ciolacu a convocat CEx-ul PSD pentru luni:Nu este exclusa motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a convocat Comitet Executiv al PSD, pentru luni, pentru a stabili daca partidul va depune o sesizare la CCR sau o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

Guvernul Orban lasa companiile de stat sa pastreze banii de investitii

Pentru prima oara in ultimii trei ani, Guvernul, in calitate de actionar majoritar, nu ataca rezervele companiilor de stat, pentru a le tranforma in dividende suplimentare. Astfel, Ministerul Economiei a decis marti sa nu aprobe solicitarea Fondului Proprietatea de a distribui 1,25 miliarde lei catre actionarii Hidroelectrica. Aceeasi decizie va fi luata si in cazul Nuclearelectrica, societate la care Fondul Proprietatea solicita distribuirea 512 milioane lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )