Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Playtech Playtech,
Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban . continuă pe Playtech

Guvernul vrea sa creasca varsta de pensionare pentru politisti. Orban: La Politia Locala era un politist pensionat la 42 de ani cu pensie de peste 50 de milioane si salariu baban

Intentia Guvernului este de a creste varsta de pensionare pentru politisti, a declarat joi premierul Ludovic Orban. El spune ca atunci cand a fost modificat prin ordonanta de urgenta sistemul nesimtit de calcul al pensiilor pentru sefimea din Ministerul de Interne s-au pensionat mii de cadre pentru a beneficia de conditiile privilegiate de pensionare care erau anterior modificarii ordonantei.

Ludovic Orban: Guvernul intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pentru politisti

Premierul Ludovic Orban a spus ca Guvernul intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pentru politisti.

Guvernul vrea sa creasca varsta de pensionare pentru politisti. Anuntul lui Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul ia in calcul cresterea varstei de pensionare pentru o anumita categorie de angajati si sa modifice legea pensiilor astfel incat sa fie eliminate toate abuzurile care au fost facute in calculul pensiilor.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Lia Olguta Vasilescu despre Guvernul Orban: Ce tupeu nesimtit!

Lia Olguta Vasilescu spune ca Guvernul Orban da dovada de tupeu nesimtit pentru reprosurile legate de dublarea alocatiilor.

Ministrul fotomodel al lui Ciolos, numit secretar de stat in Guvernul Orban

Fostul fotomodel Andrei Baciu,propus de Dacian Ciolos pentru ministerul Sanatatii revine in atentia opiniei publice, dupa ce a fost numit secretar de stat in Guvernul Orban la Ministerul Sanatatii.

Guvernul german vrea sa interzica prin lege tratamentul pentru conversia homosexualilor

Guvernul german vrea sa interzica pretinse terapii de conversie vizand sa schimbe oriemtarea sexua.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Guvernul isi va angaja raspunderea pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor de stat pentru anul viitor. Este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un astfel de pachet legislativ.

Cosette Chichirau ataca guvernul Orban: Am trecut de la buget dezbatut pe genunchi, formula PSD, la buget nedezbatut deloc, formula PNL

Deputatul USR Cosette Chichirau a criticat joi guvernul PNL, explicand ca niciodata in istoria Romaniei bugetul nu a fost aprobat prin asumarea raspunderii. Este o premiera absoluta, periculoasa, a adaugat deputatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )