Libnet.ro
UNICEF

07:46

Lia Olguta Vasilescu: Guvernarea PNL ingroapa Romania in datorii!

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: Guvernarea PNL ingroapa Romania in datorii!

Lia Olguta Vasilescu a acuzat Guvernul Orban ca ingroapa Romania in datorii, dupa ce s-au imprumutat in ultimele 2 luni si jumatate cu aproape 17,5 miliarde de lei. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale. Nicio alta lege in afara de cea introdusa de PSD in Parlament nu poate rezolva situatia discriminarilor

Lia Olguta Vasilescu a scris pe pagina de Facebook ca Guvernul Orban secretizeaza pensiile speciale si ca nicio alta lege, in afara de cea introdusa de PSD in Parlament, nu poate sa rezolve situatia discriminarilor.

Olguta Vasilescu, atac la Guvernul Orban: Teapa marca PNL!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban ca arunca banii imprumutati fara sens, din moment ce nici investitiile nu sunt sustinute, nici veniturile nu mai cresc.

Olguta Vasilescu trage un semnal de alarma pe tema cresterii varstei de pensionare: Nu veti mai beneficia deloc de pensie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat intr-o postare pe Facebook, dupa ce vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca varsta de pensionare ar putea creste in Romania la 70 de ani.

Olguta Vasilescu ataca Guvernul pentru insuficienta fondurilor dedicate drumului Pitesti-Craiova

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a dezlantuit dupa ce a aflat ca Guvernul Orban a .

Iohannis recunoaste intelegerea PNL-Pro Romania pe tema finantarii cu bani de la stat a partidului condus de Ponta. Cum explica decizia

Presedintele Klaus Iohannis a recunoscut faptul ca Pro Romania a ajuns sa primeasca finantare de la stat in urma unei negocieri purtate cu Guvernul, iar el a acceptat-o dat fiind faptul ca a venit prin Legea bugetului, pentru ca nu ar fi vrut sa intarzie promulgarea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )