Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu: E mai mult decat jenant ce face presedintele Romaniei pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne asteptam la nimic bun

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: E mai mult decat jenant ce face presedintele Romaniei pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne asteptam la nimic bun

Lia Olguta Vasilescu,purtator de cuvant al PSD, a declarat ca de la Klaus Iohannis nune asteptam la nimic bun. Domnul presedinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment. continuă pe Antena3

Salariile de nabab ale sefilor Romgaz, mai mult decat duble fata de seful statului sau premierul Romaniei

Actionarii Romgaz vor vota, la data de 14 mai, majorarea indemnizatiilor lunare, cuantumul castigului directorului general ajungand la un nivel de 57. 000 de lei pe luna, mai mult decat dublu fata de cat incaseaza lunar presedintele sau premierul Romaniei.

IN URMA CRESTERII CHELTUIELILOR MAI RAPID DECAT VENITURILE Electroaparataj - profit de numai 2.500 lei, in primul trimestru

Electroaparataj Targoviste ELJ), producator de aparate electrice controlat de fondul de Broadhurst Investments a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de doar 2. 552 de lei, cu mult sub cel raportat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 186. 766 lei, ca urmare a cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SONDAJ Ce teme merita dezbatute mai mult in campania pentru europarlamentare?

Campania pentru alegerile parlamentare este dominata, in Romania, de evenimente cu popi, mici si bere, discursuri nationaliste. Lipsesc aproape cu desavarsire teme importante pentru viata in spatiul comunitar si care se regasesc in dezbaterile din alte tari. Sondaj HotNews. ro: Ce teme merita dezbatute mai mult in campania pentru europarlamentare?.

DRAGOS MANOLESCU, OTP ASSET MANAGEMENT Cumpararea de Bitcoin este mai rapida decat investitia intr-un fond

Suntem blocati intr-o legislatie ramasa in urma cu 15 - 20 de ani, sustine oficialul OTP Asset Management * Daniela Vasile, Certinvest: Prin introducerea CASS-ului s-a creat o piedica suplimentara in ceea ce priveste investitiile in piata de capital * Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Legiuitorii ar trebui sa tina cont de faptul ca avem mare nevoie sa dezvoltam piata de capital Legislatia actuala este o piedica pentru accesarea fondurilor de investitii, a declarat astazi, Dragos Manolescu, CFA, director general adjunct al OTP Asset Management, in cadrul unei conferinte de presa, oficialul OTP subliniind ca, in prezent, este mai usor sa cumperi Bitcoin decat sa investesti intr-un fond mutual.

DRAGOS MANOLESCU, OTP ASSET MANAGEMENT Cumpararea de Bitcoin este mai rapida decat investitia intr-un fond

Legislatia actuala este o piedica pentru accesarea fondurilor de investitii, a declarat astazi, Dragos Manolescu, director general adjunct al OTP Asset Management, in cadrul unei conferinte de presa, oficialul OTP subliniind ca, in prezent, este mai usor sa cumperi Bitcoin decat investesti intr-un fond mutual.

Cu ce rezultate spectaculoase s-a laudat la Cluj Viorica Dancila. Am facut mai multe decat Bulgaria si Austria

Premierul Viorica Dancila a efectuat o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali si a vizitat Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

HOROSCOP. Nativii cu care te poti certa cel mai mult in functie de zodie

Una din cele mai pretioase informatii pe care le obtii din astrologie si cunoasterea caracteristicilor zodiilor este cu cine esti cel mai compatibil ca zodie si cu care zodii exista o tendinta naturala spre.

Guatemala: 3 detinuti au murit si mai mult 10 au fost raniti intr-o inchisoare dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma

Trei persoane au fost ucise si cel putin zece au fost ranite dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma intr-o inchisoare din apropierea orasului Guatemala, a declarat un oficial al serviciilor de urgenta locale, scrie Reuters.

Compania-mama a Pro TV: Firmele afectate de ordonanta lacomiei si-au scazut bugetele de reclama la aproximativ jumatate / Ceilalti clienti cheltuie mai mult

Ordonanta lacomiei s-a resimtit considerabil in rezultatele financiare ale Pro TV pe primul trimestru, cand cea mai mare televiziune din Romania a atras mai putine reclame de la companiile afectate de taxele introduse prin acea OUG, dupa cum arata sefii CME, compania-mama a Pro TV, potrivit unor transcrieri Seeking Alpha. Ei spun, insa, ca pierderile suferite astfel au fost si vor fi compensate de la clientii din alte categorii de publicitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )