Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu: Pensiile din grupele I si II, majorate

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: Pensiile din grupele I si II, majorate

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca odata cu adoptarea bugetului se pot da pensii majorate pentru grupele I si II de munca. S-au majorat pensiile pentru unii dintre pensionarii care aveau. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric un nou proiect pentru rectificare. Ce spune despre bugetul SRI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este.

Lia Olguta Vasilescu: Salariile medicilor romani, ca in Germania

Efectul se simte mai mult in randul medicilor si asistentelor pentru ca ei au urcat direct pe grila din 2022, dar si ceilalti bugetari, etapizat, vor creste la salarii bune pentru Romania si chiar in ceea ce.

Olguta Vasilescu, despre Iohannis: Ne trimite acasa ca pe scolari, duceti-va si refaceti-va temele si lasati-mi banii de la serviciile secrete in pace?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este unul consultativ. Vasilescu a mentionat ca decizia va apartine juristilor, care discuta pentru a vedea cum se poate iesi din acest impas.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA despre Legea Pensiilor: Unde poti afla tot ce ai primit de la stat de cand te-ai nascut si pana la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut miercuri seara un anunt extrem de important pentru toti contribuabilii romani. Oficialul guvernamental a declarat ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )