Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu: Prin noua lege, femeile care au trei sau mai multi copii se vor pensiona mai repede

România Liberă România Liberă,
Lia Olguta Vasilescu: Prin noua lege, femeile care au trei sau mai multi copii se vor pensiona mai repede

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti, la Antena 3, ca viitoarea Lege a pensiilor, aflata in pregatire, va aduce facilitati si pentru femeile care au cel putin trei copii. continuă pe România Liberă

Lia Olguta Vasilescu, anunt important despre PENSIILE romanilor. Urmeaza CRESTERI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit la Punctul de intalnire de noua lege a pensiilor, aflata acum in lucru la ministerul pe care il conduce. Am constituit.

Lia Olguta Vasilescu, detalii despre pensiile romanilor: Punctul de pensie va ajunge la 1.775 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit la Punctul de intalnire de noua lege a pensiilor, aflata acum in lucru la ministerul pe care il conduce. Am constituit.

Lia Olguta Vasilescu: Pensiile speciale vor fi eliminate printr-o lege ce nu va putea fi atacata la Curtea Constitutionala

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat luni ca pensiile speciale vor fi eliminate printr-o lege ce nu va putea fi atacata la Curtea Constitutionala. Varianta care va fi aprobata de coalitie.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj cu talc despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Faliment scria pe noi!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, starneste noi comentarii pe Internet dupa ce a publicat, pe Facebook, un comentariu cu privire la indemnizatiile acordate pentru cresterea copilului. Olguta.

Lia Olguta Vasilescu isi da cu parerea despre concediul de paternitate al lui Mark Zuckerberg: Daca era roman si trebuia sa-i dam indemnizatie, faliment scria pe noi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a gasit de cuviinta sa comenteze ideea lui Mark Zuckerberg de a-si lua concediu de paternitate.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre legea pensiilor. Ce se intampla cu varsta de pensionare

Legea pensiilor va fi gata in doua saptamani! Anuntul a fost facut de Olguta Vasilescu, aseara, intr-o emisiune televizata. in plus, ministrul Muncii a dezmintit zvonurile privind.

Mamele cu trei copii s-ar putea pensiona mai repede/ Olguta Vasilescu: Mi-au spus femei ca vor sa mai nasca pentru a beneficia

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca noua lege a pensiilor va stipula ca femeile cu trei sau mai multi copii se vor putea pensiona cu sase ani mai repede, explicand ca aceasta masura a facut unele persoane sa o abordeze si sa-i spuna ca se gandesc sa mai nasca pentru a putea beneficia de aceasta prevedere.

Olguta Vasilescu: Noua lege a pensiilor ar putea fi trimisa Parlamentului in octombrie si adoptata in decembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Antena 3, ca au fost finalizate mai multe variante ale noii Legi a pensiilor, care vor fi prezentate coalitiei de guvernare pentru a fi aleasa cea finala, care va fi apoi prezentata public si trimisa Parlamentului, estimand ca ea ar putea fi adoptata in luna decembrie, daca nu va fi intoarsa de catre presedintele Klaus Iohannis.

Cat ar fi indemnizatia de paternitate a lui Mark Zuckerberg, daca ar fi roman? Calculele o contrazic pe Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat, recent, decizia lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, de a-si lua doua luni de concediu de paternitate dupa nasterea celei de-a doua fiice. Aceasta a spus ca daca Zuckerberg ar fi fost roman, iar.

Olguta Vasilescu il invoca pe Zuckerberg ca sa justifice plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului. Experti: O mizerie ordinara

Intr-o postare pe Facebook, Olguta Vasilescu explica de ce considera ca este buna masura plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, invocand ca argument faptul ca daca Mark Zuckerberg ar fi fost roman si ar fi aplicat pentru un concediu parental, statul roman ar fi falimentat de la cati bani ar fi trebuit sa ii dea cofondatorului Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )