Libnet.ro
UNICEF

07:45

Libera circulatie a persoanelor intre UE si Marea Britanie, ingradita din 1 ianuarie 2021. Cat de mult?

Hotnews Hotnews,
 Libera circulatie a persoanelor intre UE si Marea Britanie, ingradita din 1 ianuarie 2021. Cat de mult?

Prelungirea negocierilor pentru incheierea unui acord comercial post-Brexit intre Uniunea Europeana UE) si Marea Britanie ridica numeroase semne de intrebare cu privire la limitarile care vor interveni incepand cu 1 ianuarie 2021. Libera circulatie a persoanelor, una din cele patru libertati fundamentale garantate de apartenenta la UE, va fi, cu siguranta, ingradita. Cat de mult, depinde de rezultatul negocierilor dintre cele doua parti. continuă pe Hotnews

OPINII Cat de mult va fi ingradit libera circulatie a persoanelor intre UE si Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2021

Prelungirea negocierilor pentru incheierea unui acord comercial post-Brexit intre Uniunea Europeana UE) si Marea Britanie ridica numeroase semne de intrebare cu privire la limitarile care vor interveni incepand cu 1 ianuarie 2021. Libera circulatie a persoanelor, una din cele patru libertati fundamentale garantate de apartenenta la UE, va fi, cu siguranta, ingradita. Cat de mult, depinde de rezultatul negocierilor dintre cele doua parti.

Marea Britanie interzice accesul in tara vizitatorilor din Danemarca, dupa ce o mutatie a COVID-19 descoperita la nurci s-a extins la oameni

Marea Britanie a instituit o interdictie cu aplicabilitate imediata in privinta tuturor vizitatorilor veniti dinspre Danemarca, dupa ce o mutatie a COVID-19 descoperita la nurci s-a extins la.

Aspirina va fi testata ca posibil medicament pentru COVID-19 intr-un studiu clinic realizat in Marea Britanie

Aspirina va fi evaluata ca posibil tratament pentru COVID-19 in unul dintre cele mai mari studii clinice din Marea Britanie, care va analiza daca acest medicament ar putea reduce riscul de formare a cheagurilor de sange la persoanele diagnosticate cu aceasta boala, informeaza Reuters.

Marea Britanie exclude Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia

Marea Britanie a exclus Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia, transmite Reuters si News. ro.

Marea Britanie exclude Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia

Marea Britanie a exclus Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia, transmite Reuters.

Marea Britanie interzice vizitele turistilor din Danemarca

Autoritatile britanice au impus o interdictie de acces pe teritoriul Marii Britanii in cazul vizitatorilor din Danemarca, dupa cazurile de coronavirus de la fermele de nurci. Exceptie fac cetatenii britanici care vin din Danemarca, relateaza bbc. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )