Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marea Britanie interzice vizitele turistilor din Danemarca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie interzice vizitele turistilor din Danemarca

Autoritatile britanice au impus o interdictie de acces pe teritoriul Marii Britanii in cazul vizitatorilor din Danemarca, dupa cazurile de coronavirus de la fermele de nurci. Exceptie fac cetatenii britanici care vin din Danemarca, relateaza bbc. com. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie interzice accesul in tara vizitatorilor din Danemarca, dupa ce o mutatie a COVID-19 descoperita la nurci s-a extins la oameni

Marea Britanie a instituit o interdictie cu aplicabilitate imediata in privinta tuturor vizitatorilor veniti dinspre Danemarca, dupa ce o mutatie a COVID-19 descoperita la nurci s-a extins la.

China a interzis vizitele strainilor care provin din Marea Britanie si Belgia

China a decis sa blocheze sosirea vizitatorilor straini care provin din Marea Britanie si Belgia din cauza epidemiei si sa inaspreasca regulile de acces pe teritoriul sau pentru alte cateva tari, relateaza joi France Presse, potrivit Agerpres.

Aspirina va fi testata ca posibil medicament pentru COVID-19 intr-un studiu clinic realizat in Marea Britanie

Aspirina va fi evaluata ca posibil tratament pentru COVID-19 in unul dintre cele mai mari studii clinice din Marea Britanie, care va analiza daca acest medicament ar putea reduce riscul de formare a cheagurilor de sange la persoanele diagnosticate cu aceasta boala, informeaza Reuters.

Marea Britanie exclude Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia

Marea Britanie a exclus Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia, transmite Reuters si News. ro.

Marea Britanie exclude Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia

Marea Britanie a exclus Germania si Suedia de pe lista tarilor din care calatorii nu trebuie sa stea in carantina in Anglia, transmite Reuters.

Radu Tudor: Dupa Franta, Italia si Marea Britanie, Grecia se carantineaza si ea 14 zile. Noi ce mai asteptam?!

Radu Tudor a comentat, joi, pe blogul sau, informatia ca, dupa Franta, Italia si Marea Britanie, si autoritatile elene au decretat carantina pentru 14 zile.

China a interzis vizitete strainilor care provin din Marea Britanie si Belgia

China a decis sa blocheze sosirea vizitatorilor straini care provin din Marea Britanie si Belgia din cauza epidemiei si sa inaspreasca regulile de acces pe teritoriul sau pentru alte cateva tari, relateaza joi France Presse, potrivit Agerpres.

Business report: Ceausescu, Ciolacu si datoriile. Reteaua maslinelor. Dispar asigurarile de garantii. Comisia de Prognoza: salariile de la stat vor fi cu circa 45% mai mari decat la privat. Marea Britanie intra in al doilea lockdown

Ceausescu, Ciolacu si datoriile * Reteaua maslinelor: cazul curios al vanzatorului Ramazan Gur si imperiul imobiliar cumparat cu masline * Cum foloseste PSD frica de austeritate ca tema de campanie * Criza pandemica aduce schimbari profunde si in retailul imobiliar: vanzarile online cresc ca pondere in cifra de afaceri * Oficial din Ministerul Economiei: Grila de punctaj pentru ajutoarele IMM de la Masura 3 este in analiza * Vesti proaste pentru constructorii din Romania: Dispar asigurarile de garantii, cea mai ieftina metoda de a participa legal la licitatii * Comisia de Prognoza previzioneaza ca salariile angajatilor de la stat vor fi cu circa 45% mai mari decat cele de la privat in 2020 si in 2021 * Noua fata a pandemiei: costuri mai mari pentru proprietarii cladirilor de birouri * Decizie - Marea Britanie intra in al doilea lockdown.

Marea Britanie, din nou in lockdown. Premierul Boris Johnson promite ca masurile vor dura doar o luna

Incepand de joi, 5 noiembrie, Marea Britanie reintra in carantina generala, in incercarea de a opri raspandirea noului coronavirus. Premierul britanic, Boris Johnson, a dat asigurari ca lockdown-ul nu va fi.

Alerta de risc terorist sever pentru calatoriile in Marea Britanie

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a ridicat nivelul de amenintare privind posibilitatea unui atentat terorist, la nivelul 4 sever, cu posibilitate foarte ridicata, avertizeaza, joi, Ministerul Afacerilor Externe MAE) din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )