Libnet.ro
UNICEF

20:30

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Antena3 Antena3,
Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo. continuă pe Antena3

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendum

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru referendum vor decide daca programul de curs va fi modificat sau nu, pentru a amenaja salile de cursuri.

Elevii din Bucuresti vor avea liber pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei. Modificari n orarul scolar ar putea aparea si pe 8 octombrie, din cauza Referendumului

Elevii din Capitala nu vor invata pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, a anuntat Inspectoratul municipiului Bucuresti, citat de Mediafax. Totodata institutia precizeaza ca fiecare unitate de invatamant in care vor fi sectii de votare pentru Referendum va hotari daca pe 8 octombrie programul de curs va fi modificat sau nu, pentru a amenaja salile de cursuri.

Podul Grant din Capitala intra in renovari. Investitie este de peste 52 de milioane de lei

Podul Grant din Capitala ar urma sa intre in reparatii, potrivit unui proiect al Municipalitatii, care prevede o investitie de peste 52 de milioane de lei. Potrivit Primariei, starea tehnica a podului este in.

Mini-vacanta pentru elevi: Scolarii au liber inainte de referendum

In ziua precedenta votului pentru referendum, adica 5 octombrie, elevii din Capitala nu vor merge la scoala. Totodata, insitutiile de invatamant care vor deveni sectii de votare, pot modifica programul.

Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )