Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liberalii propun ca romanii din diaspora sa poata vota trei zile si la alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Liberalii propun ca romanii din diaspora sa poata vota trei zile si la alegerile parlamentare

Vicepresedintele Senatului, liberala Alina Gorghiu, propune ca romanii din diaspora sa poata vota si la parlamentare pe parcursul a trei zile, asa cum a fost la alegerile prezidentiale de anul trecut. continuă pe Hotnews

CEC Bank lanseaza inrolarea online a clientilor la sfarsitul lunii februarie pentru a atrage romanii din diaspora

CEC Bank va lansa la sfarsitul lunii februarie un produs prin care se vor putea inrola de la distanta clienti persoane fizice, cetateni romani din afara tarii, a declarat, intr-un interviu , Bogdan Neacsu, director general - presedinte CEC Bank.

PNL propune ca diaspora sa poata vota timp de trei zile la alegerile parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Florin Roman au depus un proiect de lege pentru ca votarea sa se desfasoare pe parcursul a trei zile in diaspora si la alegerile parlamentare, asa cum s-a intamplat in 2019 la cele prezidentiale.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Romanii din China cer sa fie repatriati de urgenta, de teama virusului ucigas

Romanii din China cer sa fie repatriati de urgenta. Virusul ucigas a luat 170 de vieti.

PNL a depus un proiect pentru votare timp de trei zile in diaspora la parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Florin Roman si Daniel Feneghiu au depus ieri un proiect de lege astfel incat romanii din strainatate sa poata vota la alegerile parlamentare timp de trei zile, pe modelul de la alegerile prezidentiale care au avut loc anul trecut.

Macelaru din Diaspora a luat premiul Grammy. Asa ceva este rar, in-credibil si extra-ordinar. Care-i reteta de succes a Macelaru-lui?

Dirijorul Cristian Macelaru nu-i suta la suta produs romanesc. Dar ce-a invatat din Romania este munca asta nebuna. Este in mare parte produs american. Adoptat la 17 ani, a trait prin scolile americane. De acolo a invatat meseria, imaginatia dirijorala. De acolo inca invata ce este bine si rau sa faci cu o orchestra. Duminica, la 40 de ani de viata, ia un premiu cum altul nu este, un premiu in care a dat trei lovituri: a facut inregistrarea cu un solist de marca Nicola Benedetti), a interpretat muzica cat de actuala se poate Wynton Marsalis) si a condus una dintre cele mai tari orchestre din lume The Philadelphia Orchestra). Romani, cum este posibil?.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Raed Arafat anunta ce se intampla cu romanii din China

Raed Arafat a anuntat la Antena 3 ca romanii care vor fi repatriati din China vor ajunge intai in carantina in Franta.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )