Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Liberalii au validat lista pentru europarlamentare. Moment penibil la sedinta liderilor PNL

Antena3 Antena3,
Liberalii au validat lista pentru europarlamentare. Moment penibil la sedinta liderilor PNL

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, deRares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan,Vasile Blaga,Adina Valean. continuă pe Antena3

Lista PNL pentru europarlamentare, cu Rares Bogdan pe primul loc, va fi validata joi de conducerea partidului / Lansarea candidatilor, sambata, la summit-ul PPE, in prezenta lui Iohannis

Liberalii valideaza joi lista pentru europarlamentare care este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, iar lansarea candidatilor va avea loc sambata, in cadrul summit-ului PPE de la Bucuresti, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews. ro, surse liberale.

Liderul PSD Maramures, despre lista PNL pentru europarlamentare: I. C. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea afirma, referindu-se la lista PNL pentru europarlamentare, ca PNL, partidul istoric, isi da azi obstescul sfarsit, concluzia sa fiind: I. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!.

Tudor Chirila, nemultumit de lista PNL pentru europarlamentare: Baga rahatul sub pres

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 44 de ani) a comentat cu privire la lista PNL pentru europarlamentare si critica dur partidul pentru incapacitatea de a se reforma.

Orban: Avem cea mai puternica lista pentru PE

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat astazi ca liberalii au cea mai puternica lista pentru PE, numindu-l pe Rares Bogdan, primul pe lista, un campion al luptei impotriva minciunii, pe Mircea Hava - campionul absorbtiei de fonduri UE, iar pe Gheorghe Falca - un primar de succes. Conform liderului PNL, Vasile Blaga se va bate pentru admiterea Romaniei in Schengen.

Rares Bogdan, in fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Lista PNL pentru europarlamentare a fost validata astazi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean.

POTRIVIT UNUI SONDAJ COMANDAT DE PNL: Liberalii, pe primul loc in preferintele alegatorilor pentru europarlamentare

PNL se afla pe primul loc in optiunile alegatorilor pentru alegerile europarlamentare, cu peste 3 procente in fata PSD, potrivit unui sondaj realizat la comanda liberalilor.

PNL a publicat cea mai asteptata lista. Pe cine va baga in alegeri?

PNL si-a definitivat in sfarsit lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Iata lista de candidati propusi de Ludovic Orban sa lupte cu Dragnea. Lista pentru europarlamentare este deschisa in mod surprinzator de catre jurnalistul Rares Bogdan care s-a reinscris de curand in partidul PNL. Iar alaturi de el in cursa pentru Parlamentul European vor [] .

Ce candidati propun organizatiile PSD pentru europarlamentare. Social democratii valideaza lista oficiala sapamana viitoare in CEx

In interiorul PSD este fierbere pentru stabilirea candidatilor pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare, iar cererea este, bineinteles, mult mai mare decat oferta. Oficial, social-democratii nominalizeaza reprezentantii pe regiunile istorice insa, propunerile se negociaza la varful partidului. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea este cel care are ultimul cuvant.

Mircea Badea, despre lista PNL pentru europarlamentare: Primul candidat de la liberali adevarat liberal este pe locul cinci

Mircea Badea a vorbit despre lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai, acolo unde pe primele cinci locuri se afla, in ordine, Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina.

PNL va stabili joi, lista candidatilor pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, ca va prezenta joi, dupa reuniunea Biroului Executiv, lista candidatilor pentru Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )