Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liderul PSD Maramures, despre lista PNL pentru europarlamentare: I. C. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!

Adevărul Adevărul,
Liderul PSD Maramures, despre lista PNL pentru europarlamentare: I. C. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea afirma, referindu-se la lista PNL pentru europarlamentare, ca PNL, partidul istoric, isi da azi obstescul sfarsit, concluzia sa fiind: I. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, despre lista PNL pentru europarlamentare: Primul candidat de la liberali adevarat liberal este pe locul cinci

Mircea Badea a vorbit despre lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai, acolo unde pe primele cinci locuri se afla, in ordine, Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina.

Lista PNL pentru europarlamentare, cu Rares Bogdan pe primul loc, va fi validata joi de conducerea partidului / Lansarea candidatilor, sambata, la summit-ul PPE, in prezenta lui Iohannis

Liberalii valideaza joi lista pentru europarlamentare care este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, iar lansarea candidatilor va avea loc sambata, in cadrul summit-ului PPE de la Bucuresti, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews. ro, surse liberale.

Tudor Chirila, nemultumit de lista PNL pentru europarlamentare: Baga rahatul sub pres

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 44 de ani) a comentat cu privire la lista PNL pentru europarlamentare si critica dur partidul pentru incapacitatea de a se reforma.

Rares Bogdan, in fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Lista PNL pentru europarlamentare a fost validata astazi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Ma voi bate in continuare pentru a afla adevarul despre 10 august (VIDEO)

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Parlament, Bogdan a declarat ca decizia de a candida a fost cea mai grea din viata lui.

Ion Cristoiu, declaratie surprinzatoare: Lista PNL la europarlamentare nu e o intamplare. Este o operatiune gandita

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean. Ion Cristoiu a vorbit .

PNL va stabili joi, lista candidatilor pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, ca va prezenta joi, dupa reuniunea Biroului Executiv, lista candidatilor pentru Parlamentul European.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Adio televiziune! Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Liberalii au validat lista pentru europarlamentare. Moment penibil la sedinta liderilor PNL

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, deRares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan,Vasile Blaga,Adina Valean.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )