Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liberalul Catalin Bibart castiga un nou mandat la Primaria Arad. Mihai Fifor a obtinut doar locul 3

Adevărul Adevărul,
Liberalul Catalin Bibart castiga un nou mandat la Primaria Arad. Mihai Fifor a obtinut doar locul 3

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Arad, s-a clasat pe locul al treilea, primul loc fiind ocupat de actualul edil, Calin Bibart PNL). Fifor si-a recunoscut ingrangerea si a declarat ca a avut o campanie electorala frumoasa. continuă pe Adevărul

Rezultate partiale in Maramures. Catalin Chereches castiga un nou mandat in Baia Mare

Rezultatele partiale dupa inchiderea urnelor de vot il arata castigator pe candidatul Coalitia pentru Maramures, Catalin Chereches. in total, in Baia Mare au fost inregistrate 42. 227 voturi.

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

PNL se impune in Caras-Severin. Ioan Popa castiga un nou mandat de primar la Resita, iar Romeo Dunca este noul presedinte al consiliului judetean

Actualul primar al Resitei si-a adjudecat un nou mandat, cel de-al doilea. Ioan PopaPNL) a obtinut voturile unui numar mare de resiteni.

Primarul din Mogosesti-Siret, care a facut amor cu doua minore chiar in primarie, a castigat un nou mandat

Damian Butnariu, primarul din Mogosesti-Siret Iasi) care a recunoscut ca a facut amor cu doua minore chiar in sediul primariei, a castigat un nou mandat la alegerile locale 2020.

Florentin Pandele castiga un nou mandat de primar al orasului Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat un nou mandat de primar al orasului Voluntari, din judesul Ilfov. Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, candidatul PSD a.

Primarul PSD al municipiului Braila, Marian Dragomir, castiga un nou mandat

Alegerile locale pentrumunicipiulBraila au fost castigatede primarul PSDMarian Dragomir. Acesta ar fi obtinutun nou mandat de primar al municipiului, cu un scor de peste 50%, potrivit nu.

Ionel Ciunt castiga un nou mandat de primar al Zalaului. Scorul cu care si-a zdrobit adversarii

Rezultatele provizorii publicale de Autoritatea Electorala Permanenta arata ca actualul primar al Zalaului a fost preferat de majoritatea alegatorilor.

Lia Olguta Vasilescu, un nou mandat la primaria Craiovei. Ce se intampla cu fiul ei, in tot acest timp

Am votat pentru echipa care va conduce Craiova in urmatorii patru ani! O echipa care stie, poate si vrea sa faca administratie performanta!, a scris oficialul dupa ce a votat. Castigul a fost de partea sa, arata rezultatele exit-poll realizate de CURS-AVANGARDE. Potrivit acestora, candidata PSD la Primaria Craiova a obtinut cel mai mare numar .

Fara rival: Emil Boc castiga un nou mandat in fruntea Primariei Cluj-Napoca. E al cincilea consecutiv

Fostul premier a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de aceasta data nu a avut emotii serioase.

Marius Screciu (PSD) a obtinut un nou mandat la Primaria Drobeta-Turnu Severin

Social-democratul Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a obtinut un nou mandat duminica, arata numaratoarea paralela. Potrivit Radioteleviziunea Severin, Screciu a castigat in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )