Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marius Screciu (PSD) a obtinut un nou mandat la Primaria Drobeta-Turnu Severin

B1 B1,
Marius Screciu (PSD) a obtinut un nou mandat la Primaria Drobeta-Turnu Severin

Social-democratul Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a obtinut un nou mandat duminica, arata numaratoarea paralela. Potrivit Radioteleviziunea Severin, Screciu a castigat in fata. continuă pe B1

Alegeri Locale 2020 - Seful CJ Buzau spune ca primarul municipiului resedinta de judet, Constantin Toma (PSD), a obtinut un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminica seara, ca primarul in functie Constantin Toma a castigat un nou mandat in fruntea municipiului Buzau, potrivit numaratorilor paralele facute de partid.

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Liberalul Catalin Bibart castiga un nou mandat la Primaria Arad. Mihai Fifor a obtinut doar locul 3

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Arad, s-a clasat pe locul al treilea, primul loc fiind ocupat de actualul edil, Calin Bibart PNL). Fifor si-a recunoscut ingrangerea si a declarat ca a avut o campanie electorala frumoasa.

Rezultate Alegeri Locale 2020. Actualul primar al Buzaului, Constantin Toma (PSD), aproape de un nou mandat

Conform primelor rezultate comunicate din sectiile de votare, actualul primar al Buzaului, Constantin Toma, se indreapta catre cel de-al doilea mandat la conducerea municipiului, cu un scor categoric in fata urmatorului clasat, liberalul Adrian Zoican.

Lia Olguta Vasilescu, un nou mandat la primaria Craiovei. Ce se intampla cu fiul ei, in tot acest timp

Am votat pentru echipa care va conduce Craiova in urmatorii patru ani! O echipa care stie, poate si vrea sa faca administratie performanta!, a scris oficialul dupa ce a votat. Castigul a fost de partea sa, arata rezultatele exit-poll realizate de CURS-AVANGARDE. Potrivit acestora, candidata PSD la Primaria Craiova a obtinut cel mai mare numar .

Rezultate provizorii. Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a obtinut un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminica seara, ca actualul primar al judetului Buzau, Constantin Toma, a castigat un nou mandat in fruntea municipiului, transmite.

Seful CJ Timis, Calin Dobra, candidat PSD pentru un nou mandat, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Dobra nu isi explica in ce mod s-a infectat, deoarece afirma ca si-a dezinfectat mainile, a purtat masca si a pastrat distanta sociala.

Mihai Chirica a castigat un nou mandat de primar al Iasiului: Candidatul PNL a obtinut 42,1% dupa numararea voturilor din 85% din sectii

Mihai Chirica, actual primar al municipiului Iasi si candidat PNL la alegereile locale, a obtinut un nou mandat de edil, potrivit rezultatelor partiale, dupa numarea voturilor din 85% dintre sectiile de votare, in.

PNL se impune in Caras-Severin. Ioan Popa castiga un nou mandat de primar la Resita, iar Romeo Dunca este noul presedinte al consiliului judetean

Actualul primar al Resitei si-a adjudecat un nou mandat, cel de-al doilea. Ioan PopaPNL) a obtinut voturile unui numar mare de resiteni.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )