Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liberalul Dragos Soare, noul primar al municipiului Slobozia: Nu am castigat eu, am castigat cu totii

Adevărul Adevărul,
Liberalul Dragos Soare, noul primar al municipiului Slobozia: Nu am castigat eu, am castigat cu totii

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Slobozia, Dragos Soare, a castigat cursa electorala la o diferenta de 112 voturi fata de primarul in functie, social-democratul Alexandru Potor. continuă pe Adevărul

Liberalul Andrei Volosevici, noul primar al Ploiestiului. Se pare ca a castigat detasat alegerile locale

Andrei Volosevici PNL) a castiat detasa alegerile la Ploiesti, cel putin asa arata numaratoarea paralela a buletinelor de vot, sustin cele mai multe voci din randul liberalilor prahoveni.

Alegeri locale 2020. USR PLUS a castigat si Primaria Bacau. Lucian Stanciu Viziteu, noul primar al municipiului - rezultate partiale

Deputatul USR Bacau Lucian Daniel Stanciu Viziteu, sustinut si de PNL, ar fi obtinut functia de primar al municipiului, potrivit rezultatelor partiale, scrie Ziarul de Bacau.

Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu este noul primar al municipiului Bacau. Acesta a fost sustinut si de PNL

Datele partiale arata ca acesta a castigat detasat Primaria, pe locurile doi si trei situandu-se Sergiu Sechelariu , care a candidat ca independent si Cosmin Necula Pro Romania.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Andrei Volosevici (PNL), noul primar al municipiului Ploiesti, potrivit numaratorii paralele

Andrei Volosevici, candidadul PNL pentru Primaria municipiului Ploiesti, a castiat detasa alegerile locale, potrivit numaratorii paralele a buletinelor de vot, scrie adevarul. ro. Volosevici a anuntat deja ca .

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

Florentin Pandele, dezvaluiri cutremuratoare despre Plicusor Ban, noul primar al Capitalei. Ce nu au stiut bucurestenii, de fapt

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si-a iesit din minti dupa aflarea rezultatelor exit-poll, in urma carora, Nicusor Dan va fi noul primar al Capitalei. Desi paruse neafectat de cele intamplate, afirmand ca si-a castigat o sotie si mama pentru copiii sai, primarul din Voluntari nu a mai rezistat presiunii si a dat cartile pe fata.

Dansatoare din buric pe mese, sampanie si focuri de artificii in Dambovita! Cum a sarbatorit noul primar victoria de la alegeri

Victorie sarbatorita cu dans pe mese, sampanie si focuri de artificii in Dambovita. Dupa ce a castigat alegerile, noul primar de la PNL din Lunguletu a uitat de regulile din pandemie si de distantarea sociala si a petrecut intr-un restaurant cu sustinatorii. Petrecerea a fost intretinuta si de o dansatoare din buric care s-a urcat pe mese. La finalul chefului, petrecaretii au avut parte de un foc urias de artificii.

Finantari si spatii de lucru pentru startup-uri, promisiuni facute de noul primar Nicusor Dan antreprenorilor din Bucuresti. Si cateva sugestii de la noi

Nicusor Dan, practic noul primar general al Bucurestiului, si-a castigat mandatul pentru urmatorii 4 ani cu un program care contine si promisiuni pentru antreprenori si startup-uri. Sa re)vedem ce a spus candidatul Nicusor ca o sa faca primarul Nicusor. Si cateva sugestii din comunitatea StartupCafe. ro.

Noul primar neamt al Timisoarei canta alaturi de un cor gospel VIDEO

Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei dupa ce l-a invins pe Nicolae Robu la alegerile locale. Putina lume stie insa despre el ca obisnuieste sa cante alaturi de un cor de gospel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )