Libnet.ro
UNICEF

20:30

Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Adevărul Adevărul,
Licean in varsta de 17 ani, mort din cauza cancerului

Un adolescent, in varsta de 17 ani, din comuna Turburea, judetul Gorj, a fost rapus de cancer cu doar cateva zile inainte de trecerea intr-un nou an. continuă pe Adevărul

Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie, asa cum prevede legea. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea

Autoritatea Nationala pentru Managementul Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a anuntat, luni, ca a ridicat acreditarea Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, din cauza ca incidentul din sala de operatie, cand o femeie a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului, ar fi trebuit raportat, conform legii, in termen de maximum 24 de ore. Ridicarea acreditarii Spitalului Floreasca reprezinta, insa, doar o sanctiune pe hartie. Spitalul isi va continua activitatea.

Kabul, un oras tot mai poluat. Cel putin 17 persoane au decedat din cauza bolilor respiratorii in doar o saptamana

Cel putin 17 persoane au murit in urma unor boli respiratorii la Kabul pe parcursul saptamanii trecute, a informat luni ministrul adjunct al Sanatatii, Fida Mohammad Paikan, precizand ca orasul continua sa.

Cum arata Anna Lesko atunci cand a fost lansata in showbiz de Irinel Columbeanu. Ea avea doar 17 ani cand s-au indragostit

Celebra cantareata Anna Lesko s-a iubit in tineretea sa cu Irinel Columbeanu, cel care a lansat-o in showbiz. La vremea respectiva au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii 90. Iata cum aratau cei doi impreuna. Cum arata Anna Lesko pe vremea cand era cu Irinel Columbeanu Una dintre cele mai sexy cantarete,Anna .

Selly, replici usturatoare pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a pus la zid din cauza bolidului de 70.000 de euro. Circulati intr-un Logan

Vloggerul Selly i-a dat replici usturatoare gazetarului CTP, dupa ce acesta l-a pus la zid pe tanar din cauza achizitiei sale de 70. 000 de euro cu care a facut accident, la inceputul lunii decembrie. Selly, replici usturatoare pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a pus la zid din cauza bolidului de 70. 000 de euro in urma .

Doua persoane arestate in Cipru dupa ce ar fi furat urna cu cenusa unui tanar de 19 ani mort intr-un accident

Un barbat si o femeie au fost arestati, luni, in Cipru, sub acuzatia ca ar fi furat urna continand cenusa unui tanar suedez, adusa de parintii sai pe insula mediteraneana pentru a o dispersa, scrie Agerpres, citand AFP.

Trafic ingreunat din cauza zapezii pe drumurile din 17 judete

Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe mai multe drumuri din judetele Suceava, Botosani, Neamt, .

TRAGEDIE la final de an: S-A SINUCIS din cauza FOSTEI IUBITE. A lasat un mesaj CUTREMURATOR (FOTO)

Tragedie in Constanta! Un tanar de 25 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce nu a mai suportat despartirea de fosta sa prietena. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! .

CNAIR, anunt de ultima ora despre starea drumurilor. Drumuri inchise din cauza ninsorilor si a viscolului

Pe anumite sectoare de drumuri nationale si autostrazi se circula in conditii de iarna iar soferii trebuie sa adapteze viteza la conditiile din trafic si sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

CNAIR, anunt de ultima ora despre starea drumurilor. Drum judetean inchis din cauza ninsorilor si a viscolului, la Botosani

Pe anumite sectoare de drumuri nationale si autostrazi se circula in conditii de iarna iar soferii trebuie sa adapteze viteza la conditiile din trafic si sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )