Libnet.ro
UNICEF

12:30

Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie, asa cum prevede legea. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie, asa cum prevede legea. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea

Autoritatea Nationala pentru Managementul Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a anuntat, luni, ca a ridicat acreditarea Spitalului de Urgenta Floreasca din Bucuresti, din cauza ca incidentul din sala de operatie, cand o femeie a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului, ar fi trebuit raportat, conform legii, in termen de maximum 24 de ore. Ridicarea acreditarii Spitalului Floreasca reprezinta, insa, doar o sanctiune pe hartie. Spitalul isi va continua activitatea. continuă pe Hotnews

Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare. Ce inseamna acest lucru, ce urmeaza in perioada urmatoare si ce se intampla daca reprezentantii unitatii medicale nu remediaza problemele

Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, cunoscut mai degraba drept Spitalul Floreasca, a ramas cel putin pentru moment fara acreditare. Sanctiunea vine pe fondul controlului derulat de Ministerul Sanatatii la.

Presedintele Colegiului Medicilor, in direct pe B1 TV, dupa ce Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare: S-ar pune in primejdie securitatea sanitara a Bucurestiului (VIDEO)

Ridicarea autorizatiei de functionare in cazul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, care are un numar de aproximativ 90. 000 de internari pe an, ar pune in pericol securitatea sanitara a Bucurestiului,.

Ce inseamna suspendarea acreditarii Spitalului Floreasca, o premiera in Romania

Functionarea Spitalului Floreasca si decontarea serviciilor de catre Casa de Asigurari de Sanatate nu sunt afectate in urma retragerii acreditarii de catre Autoritatea pentru Managementul Calitatii in Sanatate, dar spitalul are obligatia ca in termen de 5 zile sa prezinte un plan de masuri pentru remedierea problemelor, explica Ministerul Sanatatii. Suspendarea acreditarii unui spital reprezinta o premiera in Romania. Spitalul Floreasca a ramas fara acreditare din cauza ca nu a raportat in 24 de ore incendiul din sala de operatie. Sanctiunea, doar pe hartie - spitalul isi continua activitatea .

Politia Capitalei a inceput o ancheta in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca

Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei a demarat o ancheta in cazul femeii care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Avand in vedere informatiile.

Ministrul Sanatatii, declaratii exclusive la Antena 3 privind incidentul de la Spitalul Floreasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca incidentul deosebit de grav de la Spitalul Floreasca, undeo pacienta afost arsa pe masa de operatie, fiind acum in stare grava cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, nu a fost raportat de conducerea unitatii medicale.

Pacienta arsa la Spitalul Floreasca a murit. Ce s-a intamplat in timpul interventiei chirurgicale

Pacienta arsa in timpul unei interventii chirurgicale care a avut loc la Spitalul Floreasca a murit duminica seara. Ce s-a intamplat in timpul interventiei chirurgicale? Pacienta arsa la Spitalul Floreasca a murit O pacienta bolnava de cancer, in varsta de 66 de ani, a luat foc pe masa de operatie, duminica precedenta, 22 decembrie. Incidentul .

Cazul femeii arse la Spitalul Floreasca. Mircea Beuran, audiat de Corpul de Control. Reactia ministrului Sanatatii

Mircea Beuran, seful echipei de medici care a efectuat interventia chirurgicala in timpul careia o pacienta a fost arsa pe 40% din suprafata corpului la Spitalul Floreasca si a murit dupa cateva zile, a fost audiat luni de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii si de Inspectia Sanitara de Stat, a anuntat ministrul Sanatatii, Victor Costache, la Spitalul Floreasca.

Pacienta arsa in spitalul Floreasca. Oficial din MS: Mircea Beuran a semnat protocolul operator. Medicul spune ca nu era in sala de operatii

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, cel care se ocupa de verificarile la Spitalul Floreasca, spune ca chirurgul Mircea Beuran a semnat protocolul operator al interventiei in care o pacienta de 66 de ani, bolnava de cancer, a.

Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat de Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta.

O pacienta, in stare critica dupa ce a fost arsa pe masa de operatie la Spitalul Floreasca in sala, era fum si foc. Pacienta era in flacari Ministerul Sanatatii face o ancheta

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta. Primele explicatii ale lui Mircea Beuran in cazul pacientei arse de la Floreasca: Nu am fost in echipa operatorie de la bun inceput Document prezentat de Ungureanu: A mintit sau a comis fals in inscrisuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )