Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lichiditate de aproximativ 27 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 27 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 27 milioane lei 6,1 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Programul Casa Verde: 193 de contracte in valoare de 2,14 milioane lei au fost decontate de MMSC

Din totalul de 21. 293 de dosare analizate de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice MMSC), prin Administratia Fondului pentru Mediu, au fost semnate 193 de contracte in valoare de peste 2,14 milioane lei in cadrul programului Casa Verde 2011, arata un comunicat remis azi redactiei.

BVB: Tranzactii de peste 141 milioane lei in aceasta saptamana

Valoarea totala tranzactionata saptamana aceasta pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 141,25 milioane lei, dintre care operatiunile cu actiuni au cumulat 132,56 milioane lei, potrivit unui buletin al Puls Capital trimis redactiei.

Intact, 5 milioane lei despagubiri catre RCS-RDS

Antena 1 si Antena 3, principalele posturi ale trustului Intact Media Group actualmente Global Media Solutions), au fost obligate, joi, de Curtea de Apel Bucuresti CAB), sa plateasca despagubiri de 5 milioane lei companiei RCS and RDS, intr-un proces privind o presupusa campanie de denigrare impotriva acesteia, dusa de cele doua canale TV in 2011 si in primavara lui 2012, dupa ce posturile grupului Intact fusesera scoase de pe platforma DTH direct-to-home) Digi. Suma de 5 milioane de lei 1,12 milioane euro) reprezinta, potrivit CAB, despagubiri pentru prejudiciul moral. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare.

Aproximativ trei milioane de beculete au fost aprinse in Bucuresti (VIDEO)

Bucurestiul s-a imbracat in straie de sarbatoare. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a apins din Piata Universitatii aproape 3 milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna. Orasul a fost impodobit pe.

MAE: Peste 2,28 milioane lei pentru manifestatiile de Ziua Nationala la misiunile diplomatice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) aloca 2. 450 lei pentru sarbatorirea Zilei Nationale 1 Decembrie) de catre misiunile diplomatice si institutele culturale care organizeaza, cu aceasta ocazie, concerte, expozitii, prezentari de moda, gale ale filmului romanesc, lansari de carte si conferinte, a anuntat ieri diplomatia romana, la solicitarea Mediafax. Potrivit MAE, aceste evenimente au ca scop promovarea valorilor reprezentative ale culturii traditionale si contemporane romanesti, in contextul special al marcarii in acest an a 25 de ani de la prabusirea regimurilor totalitare in Europa Centrala si de Sud-Est. Manifestatiile se adreseaza autoritatilor, corpului diplomatic, publicului, personalitatilor, reprezentantilor mediului de afaceri si ai mass-media din tarile de resedinta, precum si opiniei publice internationale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )