Libnet.ro
UNICEF

01:05

La licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea a 100 de troleibuze s-a inscris un singur ofertant

Hotnews Hotnews,
 La licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea a 100 de troleibuze s-a inscris un singur ofertant

La licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru cumpararea a 100 de troleibuze 12m) s-a inscris un singur ofertant, respectiv asocierea dintre Bozankaya Otomotiv Makina 304;malat 304;thalat ve 304;hracat A. Turcia) si SILEO GmbH Germania), a anuntat municipalitatea marti, intr-un comunicat de presa. Oferta urmeaza sa intre in analiza comisiei de evaluare care va stabili daca sunt indeplinite toate cerintele. Valoarea estimata a achizitiei este de 214. 800 lei fara TVA. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Companiile municipale s-au infiintat tocmai pentru a lupta cu hotia ce exista la Primaria Capitalei. Stiu ca am suparat cele 5-6 firme abonate la contracte, care au capusat bugetul ani de zile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca infiintarea companiilor municipale a avut rolul de a pune capat hotiei din Primaria Capitalei. Mai precis, inainte de infiintarea acestor companii, ex.

Consilier general de la Primaria Capitalei, exclus din PSD: Am facut plangere penala. Daca nu am castig de cauza, merg in instanta

Consilierul general al Primariei Capitalei, Orlando Culea, a fost exclus din PSD, motivul fiind nerespectarea disciplinei de partid. El a declarat, pentru Mediafax, ca a contestat decizia si a facut plangere penala in acest caz, iar daca nu va avea castig de cauza, atunci va merge in instanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )